elavd Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 απλα ή αυτη η ..μαρια φραγκιουδουλακη ή καποιος φιλος της ετυχε να βρει το νοιζ στο νετ και θελει να κανει διαφημηση στο βιβλιο της για να βγαλει λιγα φραγκακια... :) Και το email μου ΠΟΥ το βρήκε? Δεν το έχω κοινόχρηστο... www.facebook.com/YourPaintedSmile
takis Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 ωχχ..ελα ρε...αυτο δεν το ηξερα..βασικα γιαυτο δεν μου φανηκε περιεργο γιατι εγω το εχω... τι να σου πω τωρα..κολλησα... :roll: παντως ο κοσμος ειναι πολυ μικρος..ποτε δεν ξερεις πως μπορει να το βρηκε... :roll:
elavd Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 ωχχ..ελα ρε...αυτο δεν το ηξερα..βασικα γιαυτο δεν μου φανηκε περιεργο γιατι εγω το εχω...τι να σου πω τωρα..κολλησα... :roll: παντως ο κοσμος ειναι πολυ μικρος..ποτε δεν ξερεις πως μπορει να το βρηκε... :roll: Πολλές συμπτώσεις... Κανείς άλλος το έλαβε παιδιά? www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 "¶κρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει..." ... :roll: :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile
trolley Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Απλή λύση : πάρε τη τηλέφωνο και ρώτα τη που το βρήκε. Εγώ αυτό θα έκανα. Mea Culpa
elavd Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Εσύ το έλαβες eyprotocol? www.facebook.com/YourPaintedSmile
trolley Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Όχι. Που τέτοια τύχη... και είμαι και σε ηλικία που χρειάζομαι μερικά μαθήματα ορθοφωνίας.... Mea Culpa
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Ούτε εγώ έλαβα κάτι You are wrong f**ked and overatted...
LEYLA Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Χτες βράδυ το έλαβα στη μορφή[εικόνα και όνομα]που το περιγράφουν άλλα μέλη και το θεώρησα διαφημιστικό.Τί άλλο μπορεί να τρέχει;
fleamail Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Kι εγώ το έλαβα σε e-mail που έχω δώσει αρκετές φορές στις αγγελίες του Noiz... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση