theStratWithin Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Peavey Classic 30 Egnater Rebel (20 ή 30) ...Ξέρει κανείς που μπορώ να τους βρω; Ή αν κάποιος έχει κάποιον απ'τους δυο και μ'άφηνε να παίξω λίγο, θα με υποχρέωνε... Στην τελική σκέφτομαι να παραγγείλω από Thomann κ αν δε, να τον επιστρέψω-παίρνεις τα λεφτά σου πίσω κ πληρώνεις τα μεταφορικά της επιστροφής. Ξέρει κανείς πόσο σου'ρχονται; Βοήθεια μάγκες :)
Rhinomick Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Peavey Classic 30 Egnater Rebel (20 ή 30) ...Ξέρει κανείς που μπορώ να τους βρω; Ή αν κάποιος έχει κάποιον απ'τους δυο και μ'άφηνε να παίξω λίγο, θα με υποχρέωνε... Στην τελική σκέφτομαι να παραγγείλω από Thomann κ αν δε, να τον επιστρέψω-παίρνεις τα λεφτά σου πίσω κ πληρώνεις τα μεταφορικά της επιστροφής. Ξέρει κανείς πόσο σου'ρχονται; Βοήθεια μάγκες :) Έχω Peavey classic 30(1993 model).Είναι πολύ καλός αλλά θέλει άλλο ηχείο.Εγώ έχω βάλει celestion classic 30 και σκίζει! ;D
theStratWithin Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 @ginargiros Μένω Ν.Ηράκλειο! γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση