aggelos_ Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δεν είναι πολύ όμορφη; Για να μην πω ότι είναι η πιο όμορφη κιθάρα που έχω δει ποτέ, σίγουρα μέσα στις 3-4 πιο ωραίες! http://www.aristidesinstruments.com/guitars-010-aluminum
X-minor Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Να φανταστώ είσαι και fan του star trek? ;D Not my cup of tea...
marathon Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δεν είναι πολύ όμορφη; Για να μην πω ότι είναι η πιο όμορφη κιθάρα που έχω δει ποτέ, σίγουρα μέσα στις 3-4 πιο ωραίες! Έχεις υπ όψην σου ότι ΔΕΝ είναι από αλουμίνιο... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Κι έλεγα που πάνε όλα αυτά ............ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Κι έλεγα που πάνε όλα αυτά ............ ΔΕΝ είναι λέμε...γραφιτοflaxwood ιστορία είναι...τη βάφουν μετά για να φαίνεται Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
aggelos_ Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Καλό το Star Trek αλλά δεν έχω δει παρά μόνο 2-3 επεισόδια. Δεν με ενθουσιάζει. Μου άρεσε πολύ όταν διάβασα το Γυρίζοντας τον Γαλαξία με Ωτοστόπ. Δεν ξέρω αν είναι από αλουμίνιο και αν παίζει καλά αλλά δεν τό 'χα σκεφτεί. Παίζουνε καλά οι αλουμινάτες; Πάντως στο site γράφει ότι κάνει γύρω στα τρία χιλιάρικα! Εγώ έχω μία Ibanez RG 2550 και παραμιλάω κάθε φορά που παίζω. Αν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια κιθάρα και να την έχω εγώ!!
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Παίζουνε καλά οι αλουμινάτες; Οι Aϊλουμινάτες παίζουν καλά. Μα μόνο underground metal ή Michael Jackson Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Stinky Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 More than meets the eye... Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Sinios Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Πολύ "κρύα" κιθάρα...-27C Εκτός άν βγεί ταινία Music Terminator ;D Υ.Γ (αποψή μου) http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση