Anonymous Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2004 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2004 Καλημέρα / σπέρα σε ολους, Μετά από πολλά χρόνια πραγματοποίησα το ονειρό μου. :D Να πάρω επιτέλους δικά μου drums (Yamaha RD) και να φτιάξω το δικό μου home studio. Ειμαι 38 ετών, παίζω drums και κρουστά, χειρίζομαι καλά τα Sonar, Cubase, Nuendo, Reason, κλπ., παιζω και λίγα πλήκτρα..... Eχω δικό μου home studio στο Πόρτο Ράφτη και ψάχνω άτομα για να παίζουμε μουσική στο μικρό μου studio. Πλήκτρα, κιθάρα / μπάσο, πνευστά, κλπ. ολοι είστε ευπρόσδεκτοι. Τα ακουσματά μου ειναι διάφορα, rock (απο εκεί ξεκίνησα), funky, ethnic / latin, electronica και πολύ jazz. Για να σας δώσω να καταλάβετε στο στύλ μου, θεωρώ μια απο τις καλύτερες μπάντες (στο είδος τους) σήμερα τους "Cinematic Orchestra" Μακάρι να ειμουν εγώ ο drummer τους... (μπα, δεν τον φτάνω ουτε στο δαχτυλάκι του) Εάν υπάρχει καποιος / α που να θέλει να πειραματιστεί και να κάνουμε κάτι, ας απαντήσει στο post αυτό. Φιλικά, Κώστας
ex-asrael Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2004 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2004 Καλημέρα / σπέρα σε ολους' date=' Μετά από πολλά χρόνια πραγματοποίησα το ονειρό μου. :D Να πάρω επιτέλους δικά μου drums (Yamaha RD) και να φτιάξω το δικό μου home studio. Ειμαι 38 ετών, παίζω drums και κρουστά, χειρίζομαι καλά τα Sonar, Cubase, Nuendo, Reason, κλπ., παιζω και λίγα πλήκτρα..... Eχω δικό μου home studio στο Πόρτο Ράφτη και ψάχνω άτομα για να παίζουμε μουσική στο μικρό μου studio. Πλήκτρα, κιθάρα / μπάσο, πνευστά, κλπ. ολοι είστε ευπρόσδεκτοι. Τα ακουσματά μου ειναι διάφορα, rock (απο εκεί ξεκίνησα), funky, ethnic / latin, electronica και πολύ jazz. Για να σας δώσω να καταλάβετε στο στύλ μου, θεωρώ μια απο τις καλύτερες μπάντες (στο είδος τους) σήμερα τους "Cinematic Orchestra" Μακάρι να ειμουν εγώ ο drummer τους... (μπα, δεν τον φτάνω ουτε στο δαχτυλάκι του) Εάν υπάρχει καποιος / α που να θέλει να πειραματιστεί και να κάνουμε κάτι, ας απαντήσει στο post αυτό. Φιλικά, Κώστας[/quote'] Γειά σου Κώστα, με γειά το σετάκι και καλώς όρισες στην παρέα μας.
BKostas Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Φιλε sabrosona, οντως οι οικογενιακές υποχρεώσεις και για μένα κάνουν τα πράγματα λίγο δύσκολα, αλλά βρίσκω χρόνο για μελετη / mixing / jams κλπ. Ειδικά τα Σαββατο-Κύριακα έχω χρόνο ή τις καθημερινές μετά τις 21:00 οπου τα 2 παιδιά μου κοιμουνται..... Τι όργανο/α παιζεις ?
yannis Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Eιπες Cinematic Orchestra?? Είσαι μέσα στην καρδιά μου. Παίζω με μία μπάντα (λεγόμαστε Happy Dog Project) που έχουμε on top τους Cinematic Orchestra, Medeski Martin & Wood, Ren Snapper και δεκάδες άλλους. Αλλά οι Cinematic, ειδικά για μένα, είναι πραγματικά το κάτι άλλο, με κορυφή τον όντως εξαιρετικό ντράμερ τους. Welcome a board. Με λένε Γιάννη και αν θες ρίξε ενα mail στο [email protected] να σου δώσω τηλέφωνο (λίγος ο χρόνος, αλλά πιθανώς θα μπορούσες να περάσεις για κανένα jam από το τσαρδί μου, που είναι και κέντρο) Χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους Γιάννης
BKostas Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Sabrosona, sorry για το φίλε...... δεν καταλαβα.... :oops: δεν εχω κανένα πρόβλημα να παιξει drums ο asrael Σίγουρα θα ειναι πολύ καλύτερος απο εμένα ! Εγω θα κάτσω στο computer και στα πλήκτρα / κρουστά, ηχογράφηση κλπ. Το studiaki μου ειναι μικρό αλλά άνετο και κερναω φαγητό - ποτό - κλπ. Ασε που ο αέρας της εξοχής δινει και εμπνευση !!! :lol: :lol: :lol: Κώστας
ex-asrael Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Sabrosona' date=' sorry για το φίλε...... δεν καταλαβα.... :oops: δεν εχω κανένα πρόβλημα να παιξει drums ο asrael Σίγουρα θα ειναι πολύ καλύτερος απο εμένα ! Εγω θα κάτσω στο computer και στα πλήκτρα / κρουστά, ηχογράφηση κλπ. Το studiaki μου ειναι μικρό αλλά άνετο και κερναω φαγητό - ποτό - κλπ. Ασε που ο αέρας της εξοχής δινει και εμπνευση !!! :lol: :lol: :lol: Κώστας[/quote'] Δεν πειράζει φίλε Κωστα :lol: Ολοι κάνουμε λάθη.hehehehehe. Τώρα για το καλύτερος χειρότερος εδώ γελάμε γιατί είμαι 5 χρόνια σε απραξία και μάλλον έχουν δέσει οι καρποί μου και οι αστραγαλοί μου. Είμαι δίκασσος όπως κατάλαβες αλλά με διπλό πεντάλ. Ευχαριστώ για την προσφορά σου στο να παίξω τύμπανα και ελπίζωνα μπορέσω να ανταποδώσω. Κάποια στιγμή που θα ευκαιρίσουμε με την γυναίκα μου θα σε επισκευτούμε και θα τιμήσουμε τη Yamaha σου :wink: Τώρα για την εξοχη τι να πω ο κακομοίρης; Κι εγώ όνειρα φυγής από το κέντρο έχω αλλά όμως τα ριμάδια τα λεφτα!!! hehehehehehehehehe
BKostas Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 ΟΚ, Αστα, και εγώ απο την απραξια εχω σφιξει αρκετά, αλλα οσο παιζω τοσο και καλύτερα. Οποτε θέλετε να κανετε καμια βόλτα απο το Πορτο Ράφτη για να ξεσκάσετε στειλτε μου μυνημα. Ειστε ευπρόσδεκτοι. Οσο για τη φυγή απο την Αθήνα, σας λέω ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ !!! Και εγω στην Αθήνα ζουσα πριν απο 2 χρόνια. Καμια σχέση ...... :wink: Οντως τα χρήματα ειναι το μεγαλύτερο προβλημα...... αλλα αξιζει το κοπο. Κώστας
ex-asrael Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 ΟΚ' date=' Αστα, και εγώ απο την απραξια εχω σφιξει αρκετά, αλλα οσο παιζω τοσο και καλύτερα. [/quote'] κλαψ κλαψ ούτε τριακοστά δεύτερα δεν μπορώ να παίξω με το μετρονόμο σχετικά γρήγορα πια( με τα πόδια φυσικά ). Οποτε θέλετε να κανετε καμια βόλτα απο το Πορτο Ράφτη για να ξεσκάσετε στειλτε μου μυνημα. Ειστε ευπρόσδεκτοι. Ευχαριστούμε και να'σαι σίγουρος ότι θα το κανονήσουμε; Να ανταλάξουμε ιδέες θέματα κτλ ξέρεις τώρα όπως οι γυναίκες για σερβιέττες εμείς για τύμπανα:wink: Οσο για τη φυγή απο την Αθήνα, σας λέω ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ !!! Και εγω στην Αθήνα ζουσα πριν απο 2 χρόνια. Καμια σχέση ...... :wink: Οντως τα χρήματα ειναι το μεγαλύτερο προβλημα...... αλλα αξιζει το κοπο. Κώστας Το ξέρω ότι αξίζει τον κόπο απλά απο οικονομικής πλευράς μου είναι αδύνατο προσ το παρόν οπότε κοιτάμε να βολευτούμε με αυτό που έχουμε. Αργότερα αν μας κάτσει το Joker ή το Lotto ποιος ξέρει ?
gerasimos Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Με την ευκαιρία: Ψάχνω μπασίστα και πληκτρά ΜΕ ΟΡΕΞΗ. Ευχαριστώ :)
ex-asrael Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2004 Με την ευκαιρία: Ψάχνω μπασίστα και πληκτρά ΜΕ ΟΡΕΞΗ. Ευχαριστώ :) Αντε μπράβο να φτιάχνονται μπάντες με μέλη του noiz να χαιρόμαστε :) Ανυπομονώ να έρτθει και η δικιά μου σειρά. :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση