Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 dkall...μαζι με την δική του προσφώνηση..βαλε και την δική μου... χειριστης ηλεκτρονικων συσκευων παραγωγης ηχου επι των γυμναστικών επιδείξεων ! ;D www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Αυτον τωρα πως θα τον φωναζουμε βρε παιδια ? πιανιστα , κημπορντιστα , πληκτρα ? γιατι στα 4.18 του video , κλαβιε δεν αγγιξε .... :o Μηπως , χειριστης ηλεκτρονικων συσκευων παραγωγης ηχου ? ;D :D Θα σου έλεγα πως θα τον φωνάζουμε, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο video, αλλά μας ακούει κόσμος. Τον άκουσα. ( edit: ωραίο το τσιφτετελάκι ) Στο καπάκι έβαλα να ακούσω το παρακάτω να ξανακουρδίσω... YouTube - Broadcast Yourself.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Μπλιαχ εϊτίλες ;D Toto - Don't Chain My Heart - live 2007 2007?.....λαιβ? ;D updated\.....λαθος λινκ.. 8) www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Καμία σχέση με το προηγούμενο. 2007?.....λαιβ? updated\.....λαθος λινκ.. edit: Τώρα μάλιστα. Όχι τίποτα, γιατί αυτοί που παίζουν, δεν είναι καθόλου τυχαίοι.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Neeq...ηρθε χτες το απογευμα και το παρελαβα. Εκπληκτικο φινιρισμα υλικων, ομορφο, κοκκινο στην οθονη..και ηχοι ενας και ενας...... τιποτα αλλο μεχρι στιγμης.... ε κ π λ η κ τ ι κ ο ! www.sonicspace.gr
neeq Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Μεγεια σου :D Ναι ρε συ, είναι φοβερό και εμφανισιακά και σε ήχο. Εγώ χθες εφαγα ολο μου το απογευμα να παίζω με το sequencer του Poly Evolver. Αλλα σκεφτομαι μήπως να το ανταλλαζα με καποιο Mono Evolver keyboard, για να εχω realtime ελεγχο στο sequencer. Ή με το prophet σε module. βεβαια έτσι χάνω του ψηφιακους osc αλα Prophet VS οπως και τα feedback, distortion, delays απο το poly evolver. Γι'αυτό το σκέφτομαι ακομα
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Μεγεια σου :D Ναι ρε συ, είναι φοβερό και εμφανισιακά και σε ήχο. Εγώ χθες εφαγα ολο μου το απογευμα να παίζω με το sequencer του Poly Evolver. Αλλα σκεφτομαι μήπως να το ανταλλαζα με καποιο Mono Evolver keyboard, για να εχω realtime ελεγχο στο sequencer. Ή με το prophet σε module. βεβαια έτσι χάνω του ψηφιακους osc αλα Prophet VS οπως και τα feedback, distortion, delays απο το poly evolver. Γι'αυτό το σκέφτομαι ακομα να μην αλλαξεις τιποτα..εν καιρω αναλογου τσεπης και διαθεσης..επεκτεινε / αναπτυξε το. Σε ευχαριστω! ;D www.sonicspace.gr
neeq Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 κι αυτο που λες με ψήνει. Να μαζεψω (ή να πουλησω τιποτα) για ενα mono evolver και ετσι θα εχω ενα 5φωνικο evolver που θα ελεγχεται ΠΛΗΡΩΣ απο το Μono. Επαιζα τώρα με το sequencer του και με αρεσει :D Μπορεις να βαλεις μεχρι 4 ταυτοχρονα 8) Φανταζομαι το prophet με 8 φωνες τι pad θα βγαζει. Εδω το δικο μου με 4 και γεμιζει ο τοπος.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 θα εχω νεα συντομα...πολυ συντομα.. ;) www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση