dvat Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 ωραίος αλλά σε προτιμώ σε fusion παιξίματα.. ;D ;D άσε τα μπλουζ για άλλους (οχι ότι δεν παίζεις ωραία, απλά θεωρώ ότι είναι περιοριστικό στυλ για σένα....) ::) Όχι άλλα μινόρε...
kotsadoros Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 καταρχήν φοβερό παίξιμο!! :o μακάρι μια μέρα να παίζω το μισό από αυτο και θα είμαι ευχαριστημένος! ;D κάτι άλλο...ο ήχος είναι μόνο από τον ενισχυτή? ποιον plexi έχεις ακριβώς γιατί η marshall έχιε 2-3 μοντέλα τα οποία τα λέει "plexi" και επειδή δν είμαι και πολύ γνώστης(μην βαράτε :P), υπάρχει μία σύγχυση... νασαι καλα φιλε μου, ο ενισχυτης ειναι κλωνος απο τον metropoulos amps και ειναι σε bass specs αυτο το κλιπ. Στην ουσια marshall superbass 68. ;)
Zaranis Petros Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Μπράβο παίζεις αυθεντικά, σαν νεγρος! Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr
kotsadoros Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Μπράβο παίζεις αυθεντικά, σαν νεγρος! και τι δεθαδεινα τωρα για ενα γλυκακι νεγρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση