gto234 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 GTO sorry αλλα απο γουστο παιρνεις ΜΗΔΕΝ!! :lol: OK man ότι πείς :lol: :lol: :lol:
mechmg93 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 καλοριζικη!!!! το χρωμα ειναι ολα τα λεφτα(εδω και καιρο σκεφτομαι οτι η επομενη μου tele θα ειναι ετσι....) :wink:
elavd Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Πάντως κι εγώ θα πω ότι το χρώμα δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή (ίσως επειδή το έχω ταυτίσει με strat και όχι me tele) αλλά από την άλλη γούστα είναι αυτά! ¶λλωστε ο SF μας έχει συνηθίσει σε πρωτότυπα χρώματα :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 και ομως ειναι classic tele color :wink: & το σπουδαιοτερο αξιζει πολλα στο vintage χρηματιστηριο μια και σχεδον ολες οι 70αρες ειναι see through blonde. (οι κιθαρες με τα διαφορετικα custom colors αξιζουν 200%-300% παραπανω απο τις κανονικα βαμμενες κιθαρες.π.χ. μια εργοστασιακα βαμμενη ροζ τελε του 62 (υπαρχουν 2-3) κοστιζει 10 φορες οσο μια sunburst) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mentalvortex Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 καταρχην να πω πως μου αρεσει πολυ η συγκεκριμενη tele.κατα δευτερον να πω πως μεχρι πριν λιγο καιρο (κανα 2 χρονια) απεχθανομουν τις tele μα σιγα σιγα αρχισαν να μου αρεσουν (οχι γιατι διαβαζω για αυτες εδω,μιας και το noiz το γνωρισα πριν λιγους μηνες,αν και φυσικα ο superfunk με τα post του ισως επιταχυνε το αναποφεκτο ) και θελω να αγορασω μια...ισως και δυο... :wink:
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 μια=καμμια! :lol: απο 3 και πανω αρχιζουμε να μιλαμε σοβαρα!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mentalvortex Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 μια=καμμια! :lol: απο 3 και πανω αρχιζουμε να μιλαμε σοβαρα!! :lol: δωσμου λιγα χρονια καιρο και που ξερεις,μπορει να αγορασω και 5!
konu57 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Και εγώ γουστάρω tele, και στην πρώτη ευκαιρία θα παρω μια hollow body! Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
taq Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Μεγειές superfunk και από εμένα.... κούκλίτσα φαίνεται φυσικά με άλλα ταστα πιθανόν να παίζει καλύτερα αλλά τα ξύλα :lol: :lol: τα οποία είναι vintage :lol: :lol: τα ξύλα λοιπόν...... :lol: :lol: ........καλορίζικη In Fender Strat we trust!
takis Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Νικο τα λογια ειναι περιττα!! 8O η καινουρια σου κιθαρα ειναι ΚΟΥΚΛΑ! μεγειες και καλοπαιχτη φιλε! :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση