Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Πάντως κι εγώ θα πω ότι το χρώμα δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή (ίσως επειδή το έχω ταυτίσει με strat και όχι me tele) αλλά από την άλλη γούστα είναι αυτά!

¶λλωστε ο SF μας έχει συνηθίσει σε πρωτότυπα χρώματα :lol:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

και ομως ειναι classic tele color :wink:

& το σπουδαιοτερο αξιζει πολλα στο vintage χρηματιστηριο μια και σχεδον ολες οι 70αρες ειναι see through blonde.

(οι κιθαρες με τα διαφορετικα custom colors αξιζουν 200%-300% παραπανω απο τις κανονικα βαμμενες κιθαρες.π.χ. μια εργοστασιακα βαμμενη ροζ τελε του 62 (υπαρχουν 2-3) κοστιζει 10 φορες οσο μια sunburst)

robben%20ford.jpg

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

καταρχην να πω πως μου αρεσει πολυ η συγκεκριμενη tele.κατα δευτερον να πω πως μεχρι πριν λιγο καιρο (κανα 2 χρονια) απεχθανομουν τις tele μα σιγα σιγα αρχισαν να μου αρεσουν (οχι γιατι διαβαζω για αυτες εδω,μιας και το noiz το γνωρισα πριν λιγους μηνες,αν και φυσικα ο superfunk με τα post του ισως επιταχυνε το αναποφεκτο ) και θελω να αγορασω μια...ισως και δυο... :wink:

Δημοσιευμένο

Μεγειές superfunk και από εμένα.... κούκλίτσα φαίνεται φυσικά με άλλα ταστα πιθανόν να παίζει καλύτερα αλλά τα ξύλα :lol: :lol: τα οποία είναι vintage :lol: :lol: τα ξύλα λοιπόν...... :lol: :lol: ........καλορίζικη

In Fender Strat we trust!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...