Guru Nikolas Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Γιατί; Μαζί κοιμάστε; Βρε άσχετε! Με την Τζούλια κοιμάμαι! Και αν την κολήσει ο Μάλαμας... μετά; :P Home - Editions Musica Ferrum
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Βρε άσχετε! Με την Τζούλια κοιμάμαι! Και αν την κολήσει ο Μάλαμας... μετά; :P Στο επόμενο live λέω ν' ανεβάσουμε και μεις κάποια celebrity. Έχετε καμμιά καλή πρόταση? InfluenSir!
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Στο επόμενο live λέω ν' ανεβάσουμε και μεις κάποια celebrity. Έχετε καμμιά καλή πρόταση? Άσε Νέστορα, είναι κλεισμένος για όλο το καλοκαίρι σε Καναδά και ΗΠΑ. Ενωμοτάρχης
mikeV2 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Ευτυχώς που οι καλλιτέχνες δεν ακούνε το κοινό τους. Ακόμα με ακουστική θα έπαιζε ο Ντύλαν. +10000000
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Πάντως όσο πιο πολύ παρατηρώ τους οπαδούς συγκεκριμένων ακουσμάτων, τελικά καταλήγω πως αυτοί που χαλάνε το χώρο είναι οι ελαφρώς σχετιζόμαστε με κάποια "ιδεολογία" την οποία μας προσέβαλε ο καλλιτέχνης. Είτε το είδος είναι μέταλ, έντεχνο, ροκ και ξέρω γω τι άλλο. Το κακό είναι πως όσο πιο πορωμένο το κοινό τόσο πιο ακραίες και οι αντιδράσεις. (Κάπως έτσι έχει βγει και ένα κακό όνομα στους μεταλάδες και παίρνει και η μπάλα πράγματα που αγαπάω και αξίζουν για μένα :) ) Στο επόμενο live λέω ν' ανεβάσουμε και μεις κάποια celebrity. Έχετε καμμιά καλή πρόταση? Άσε Νέστορα, είναι κλεισμένος για όλο το καλοκαίρι σε Καναδά και ΗΠΑ. χαχαχαχχα
bihlas87 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Πάντως όσο πιο πολύ παρατηρώ τους οπαδούς συγκεκριμένων ακουσμάτων, τελικά καταλήγω πως αυτοί που χαλάνε το χώρο είναι οι ελαφρώς σχετιζόμαστε με κάποια "ιδεολογία" την οποία μας προσέβαλε ο καλλιτέχνης. Eίπαμε... ρομαντικοί.
skantzos Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ Ο Φρόυντ προς το τέλος της ζωής του έγραψε ένα άρθρο όπου με μια διάθεση κάπως χαλαρή εξηγούσε ότι οι άσπονδοι εχθροί της ψυχαναλυτικής θεωρίας, δηλαδή οι μπιχεβιοριστές, δεν ήταν τελικά και τόσο διαφορετικοί, και αυτό που έλεγαν αυτοί "περιβάλλον" αυτός το έλεγε "υπερεγώ" αλλά ίσως στην ουσία να εννούσαν παρόμοια πράγματα. Με άισθημα αγανάκτησης ένας υποστηρικτής του Φρόυντ έστειλε ένα οργισμένο γράμμα όπου μεταξύ άλλων τόνιζε ότι "δε μπορεί ένας φροϋδικός να δεχτεί τους μπιχεβιοριστικούς όρους..." Η απάντηση του Φρόυντ ήταν λακωνική: "Αγαπητό μου παιδί, εσύ είσαι ένας φροϋδικός. Εγώ είμαι ο Φρόυντ." "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Also sprach Skantzos Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Εγώ δεν έχω καταλάβει...ο Φρόυντ ήξερε τη Ματσούκα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Αλλά είναι τέτοιος ο ψευτοσυντηρητισμός που για να ακούσουν δυο ακκόρντα στη σειρά πρέπει πρώτα να τσεκάρουν το ήθος. ΧΑ. ΧΑΧΑ. Εχεις απολυτο δικιο,δεν υπαρχουν συντηρητικοτεροι ανθρωποι απο τους βαμμενους ροκαδες και "ποιοτικους" & ειναι πολυ κριμα αυτο,ειναι δε καθαρα Ελληνικο φαινομενο (οπως βεβαια και πολλα αλλα στη φαιδρη χωρα μας) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις