Nikoubis Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Εχεις απολυτο δικιο,δεν υπαρχουν συντηρητικοτεροι ανθρωποι απο τους βαμμενους ροκαδες και "ποιοτικους" & ειναι πολυ κριμα αυτο,ειναι δε καθαρα Ελληνικο φαινομενο (οπως βεβαια και πολλα αλλα στη φαιδρη χωρα μας) Συμφωνω με το πρωτο σκελος, αλλα το "καθαρα Ελληνικο φαινομενο" το λες μαλλον επειδη δεν εχεις γνωρισει Αμερικανους hipsters/indy rock fans. ;D
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Εγώ δεν έχω καταλάβει...ο Φρόυντ ήξερε τη Ματσούκα? Όχι, η Ματσούκα δεν ήξερε τον Φρόυντ. InfluenSir!
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Όχι, η Ματσούκα δεν ήξερε τον Φρόυντ. Ναι αλλά από ότι βλέπω, όλοι ξέρουν την Ματσούκα. Αυτός που έπαιζε κιθάρα δίπλα της στο βίντεο, ποιός ήταν; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Τελικά ο Νικόλας δεν είναι ο μόνος ρομαντικός στο forum... ειμαι ευαισθητο αγορι, τι να κανουμε! :P :P πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Ναι αλλά από ότι βλέπω, όλοι ξέρουν την Ματσούκα. Αυτός που έπαιζε κιθάρα δίπλα της στο βίντεο, ποιός ήταν; Ο Φρόυντ?. InfluenSir!
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Α ναι, ξέχασα. Η μουσική που ακούω εγώ είναι πάντα η σημαντικότερη. Όπως λένε και μερικοί μεταλλάδες. λυπαμαι που θα το πω αλλα ναι, η μουσικη που ακουω εγω ειναι παντα η σημαντικοτερη ΓΙΑ ΜΕΝΑ. τι εννοω με αυτο, οτι αν βρισκομουν σε ενα λαιβ του μποναμασα και εκανε καραγκιοζιες πανω στην σκηνη δεν θα με πειραζε, γιατι δεν ειναι απο τους ανθρωπους που εχουν διαμορφωσει αυτο που ειμαι. ειναι απλα ενας καλος μουσικος που θα χαρω να δω. οποτε οπως καταλαβαινεις, στον καθε μποναμασα εχω την δυνατοτητα να παρω τις αποστασεις μου και να δω τα πραγματα λιγο διαφορετικα. καταλαβαινεις τι εννοω, φανταζομαι ε? πανελιστας και ανταρτομαχητης....
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Το τραγούδι είναι του Δήμου Μούτση. Είναι από τα λίγα τραγούδια που δεν ήταν δικά του και είπε στη συναυλία, άρα αποτελεί μια πρόταση, εντός ή εκτός εισαγωγικών, άρα είναι μια κίνηση που είχε εκ των προτέρων σκέψη. Όταν τελείωσε, σκέφτηκα: δεν τη φίλησε ο μ.... Η Ματσούκα δυστυχώς γι' αυτήν γεννήθηκε όμορφη. Η Ματσούκα δυστυχώς γι' αυτήν γεννήθηκε πολύ όμορφη. Η Ματσούκα δυστυχώς γι' αυτήν γεννήθηκε πάρα πολύ όμορφη. Το τηλεοπτικό κοινό την ξέρει από video στο Youtube, κάποιοι την έχουν δει με το Λιγνάδη στο Χώρα ή την Επίδαυρο και μαντέψτε, ήταν καλή, άρα μπορεί κάποιος να της λύσει όλα τα προβλήματα ώστε να δούμε τι θα επιλέξει από μόνη της, ή ακόμα καλύτερα, να της κλείσει συνεργασίες με τον Τρίερ και τον Ταραντίνο, να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος. Ο Σταρόβας δεν ξέρει κιθάρα και ο Αλκίνοος πρέπει να λιθοβοληθεί για το τηλεοπτικό παρελθόν τους. Ή όχι; δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να πεις! αν θες/μπορεις ανεπτυξε λιγο παραπανω! παντως στο θεατρο δεν την εχω δει. η αν την εχω δει γιατι βλεπω παρα πολυ θεατρο εχει λειτουργησει καταλυτικα μεσα μου το ενστικτο της αυτοσυντηρησης και δεν το θυμαμαι ουτε καν! :P οσο για τον σταροβα πραγματι ξερει κιθαρα και ο ιωαννιδης ΕΙΝΑΙ τραγουδοποιος πιστος σε αυτο που κανει, αλλα ειχε μια εμφανιση σε ενα σηριαλ του πεους. η ματσουκα ειναι πιστη σε αυτο που κανει(χαζες σειρες) και βγηκε και τραγουδησε αδυυναμα μια κομματαρα. οποτε τι εννοεις? πανελιστας και ανταρτομαχητης....
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 τι εννοω με αυτο, οτι αν βρισκομουν σε ενα λαιβ του μποναμασα και εκανε καραγκιοζιες πανω στην σκηνη δεν θα με πειραζε, γιατι δεν ειναι απο τους ανθρωπους που εχουν διαμορφωσει αυτο που ειμαι. Δεν ήταν κακός. Αλλά δεν είχε Ματσούκα. Τον καραγκιόζη..... Και βέβαια αντιλαμβάνομαι πλήρως τι λες. Απλώς διαφωνώ πληρέστερα με τον τρόπο που αντιδράς. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Συμφωνω με το πρωτο σκελος, αλλα το "καθαρα Ελληνικο φαινομενο" το λες μαλλον επειδη δεν εχεις γνωρισει Αμερικανους hipsters/indy rock fans. ;D ενταξει αυτοι ανηκουν στην κατηγορια των βλαμμενων (ειναι κατι σαν τους Αμερικανους "κομμουνιστες".... που παρολο που τους πλακωνουν στο ξυλο οπου τολμησουν να εμφανιστουν αυτοι..επιμενουν...;D ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις