Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2006 ασχετο.. σημερα επαιξα με μια epiphone sheraton και την γουσταρα παρα παρα πολυ ειδικα οταν επαιζα ακορντα..jazzε(ωπα ρε ..jazzιστα χαλαρωσε λιγο... :P :oops: :lol: )..πολλα ωραια μπάσα και πολυ γλυκος και ζεστος ηχος...για να δουμε... Και που να παίξεις με την Emperor... Live and let Live.
takis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2006 τοσο καλη yameth ε? ηθελα να το ρωτησω αυτο...:οι κιθαρες του στυλ της emperor που ειναι πιο..χοντρες στο σωμα τι διαφορα εχουν στον ηχο απο κιθαρες πιο ..λεπτες οπως η es 335?τι πλεονεκτηματα και τι μειονεκτηματα εχουν; πλακα πλακα η emperor ειναι ΚΟΥΚΛΑ! απλα βλεπω οτι εχει μονο ενα neck μαγνητη και δεν ξερω αν θα μου φανει λιγο..μονοπλευρη απο πλευρας ηχου..οχι που εχω απαιτησεις και θελω να βγαλω και να ψαξω τιποτα τρελους ηχους απο μια τετοια κιθαρα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μου ελειπε η ενδιαμεση θεση και ο bridge... :roll: yameth εσυ μου μιλησες για στυλ..joe pass που εχει 2 humbuckers ή την regent?
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Προσωπικά γουστάρω τις κιθάρες αυτού του τύπου, (βαθιά σκάφη) με ένα μαγνήτη. Στο παρελθόν είχα με φοβερή Ibanez George Benson με δύο. Βέβαια πάντα με τον neck έπαιζα... Οι κιθάρες αυτές έχουν φοβερή δυναμική (αν μπορείς να την εκμεταλευτείς σαν παίκτης) και γλυκό ήχο. Την δυναμική αυτή δεν θα τη βρείς στα ρηχά σκάφη. Απαιτούν μια διαφορετική προσέγγιση σε αυτό που θα παίξεις. Δεν έχεις μια τέτοια κιθάρα για μπαλαντέρ, που θα παίξεις τα πάντα... Μικροφωνίζουν εύκολα και δεν παίζονται δυνατά. Γι αυτό δεν μπορεί να είναι η μοναδική σου κιθάρα. Live and let Live.
takis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 με καλυψες yameth :wink: αλλα συγχρονως με εβαλες και σε σκεψεις αφου εκτος του οτι νομιζω οτι στμφωνω μαζι σου,ενας απο τους αγαπημενους μου κιθαριστες,ο joe pass τον εβλεπα χθες σε ενα ..video lessons και παιζει με μια απο αυτες που σου αρεσουν..αλλα αρεσουν και σε εμενα...και παιζει στο στυλ που θελω να παιξω με αυτες τις κιθαρες..αρα μαλλον με βλεπω προς emperor...για να δουμε,θα αποφασισω καποτε; :roll:
eangle Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν ρε Τάκη θα σου πω και εγώ την γνώμη μου μια και η μεγάλη αγάπη μου είναι η jazz μουσική και η jazz κιθαρίστες .. και επειδή ψάχνομαι και εγώ για μια σκάφος αν θέλεις JAZZ ήχο δηλαδή benson-joe pas –herb elis-Wes Montgomery- Pat Metheny κ.α αυτό τον μοναδικό ήχο θα τον έχεις πιο εύκολα με μια σκάφος στιλ George Benson η άλλη με βαθύ σκάφος κάποτε έπαιζα με μια herb elis άλλο πράγμα βέβαια και με μια 335 πλησιάζεις αλά ακούγεται διαφορετικά αυτό το χρώμα δεν το έχεις , λοιπόν μια τέτοια κιθάρα που έπαιξα και μου άρεσε για τα λεφτά τις Βέβαια ήταν η ibanez ARTCORE AG75BS και AF75DTOR http://www.thomann.de/thoiw2_ibanez_ag75bs_jazzgitarre_prodinfo.html http://www.thomann.de/thoiw2_ibanez_af75dtor_jazzgitarre_prodinfo.html και βέβαια τα χρήματα που κάνει είναι αστεία http://www.myspace.com/theohatz
eangle Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Βέβαια για να μην είμαστε απόλυτοι ακου τι ήχο έχει ο Chuck Loeb η ο eric johnson στο νέο του cd με κιθάρα που δεν είναι σκάφος ..όταν είσαι παίχτης :lol: :lol: :lol: http://www.myspace.com/theohatz
takis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 thanks για τις πληροφοριες eangle! :wink: πανω κατω στα ιδια..μονοπατια κινουμαστε αλλα δεν μου αρεσαν οι Ibanez εξωτερικα ρε γαμωτο... δεν ξερω γιατι αλλα εχω ερωτευτει 2 κιθαρες...την sheraton και απο τα βαθια σκαφη την emperor ... και για να καταλαβεις ποιους ακουω και τρελλαινομαι:george benson-joe pas–Wes Montgomery- Pat Metheny -larry corryel κτλ... :wink:
elavd Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 και για να καταλαβεις ποιους ακουω και τρελλαινομαι:george benson-joe pas–Wes Montgomery- Pat Metheny -larry corryel κτλ... :wink: Συγκεκριμένα ο George Benson παίζει με Ibanez... www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2006 Τάκη είδα στο πολύ ωραίο link από το NAMM που έδωσε ο Gindeon ότι η Epiphone θα βγάλει μοντέλο ES-175, βασισμένο στο κλασσικό μοντέλο της Gibson: Μπορείς να διαβάσεις λίγη ιστορία για τις ES-175 εδώ ;) Μήπως να περίμενες λιγάκι??? :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση