ierissiotis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Εχω ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες στο show room.Οταν πατάω my album τις βλέπω,αλλά δεν μπορώ να τις βρώ μέσα στο show room.Τι έκενα λάθος?
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δεν έκανες λάθος φίλε μου. Διορθώθηκε το πρόβλημα και είσαι GTG. (good to go). Να υπενθυμίσω σε όλους ότι μπορούν να φτιάξουν το Αλμπουμ με τα "παιχνιδια" τους, που θα φαίνεται και στο προφίλ τους. Live and let Live.
ierissiotis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Στο προφίλ μου φένεται, αλλά στο showroom πάλι δε μπορώ να τις βρώ,Πάντα είναι 11 σελίδες.Ποτέ δεν αυξάνονται!
Wild_Rose Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 εδώ και ώρα προσπαθώ να βρω από που ανεβάζουμε φωτογραφίες είτε στο showroom είτε στο άλμπουμ! εχω φτιάξει άλμπουμ αλλά πως βάζουμε φωτός?? ??? I'd die without music...
yannis37 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 ασε και εγώ έφτιαξα ένα album αλλά δεν έχω καταλάβει πως φορτώνεις φώτο με τιποτα. απ το edit δεν υπάρχει επιλογη για να ανεβάσεις κατι HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Wild_Rose Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Νομίζω τώρα διορθώθηκε! υπάρχει το "Προσθήκη αρχείου στο album" :) I'd die without music...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση