skantzos Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Παιδιά έχω έναν διπλό που κάθεται θεόστραβα στην κιθάρα, εννοώ ότι το ένα coil είναι πιο χαμηλά από το άλλο. Μήπως έχετε καμιά ιδέα ώστε να κάτσει αλφάδι; Σκέφτομαι να βάλω κάτι ελαστικό ή αφρώδες από κάτω, αλλά θα με ενδιέφερε καμιά άποψη προτού πιάσω τα καλέμια :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
mariopol Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Μηπως τον ενοχλει κανενα καλωδιο? Ειναι σε pickguard? Ισως αν αλλαξεις τα ελατηριακια με ελαστικο σωληνακι να ερθει! (Εγω ειχα αδειασει καλωδιο ;D) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
skantzos Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 ίσως και να τον μποδάει το καλώδιο αλλά έτσι όπως είναι με δύο βίδες στη μέση είναι λίγο τυχαίο το πώς θα κάτσει, καμιά ιδεά παιδιά;;; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
bihlas87 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Αν βιδώνει σε pickguard ή σε ring και βάλεις κάτι απο κάτω θα τον σπρώχνει πάνω. Σφουγγάρια και λωρίδες χαρτόνι έχω δοκιμάσει σε μπάσα και κιθάρα με p90 και τους κρατάει καλά επειδή βιδώνουν στο σώμα. Σίγουρα καλώδιο φταίει αλλά ακόμα και αν δεν λυθεί απομακρυνοντάς το δεν πειράζει... γιατί μόλις κατέβασα μια ιδέα ;D Βγάζεις το ring μαζί με το μαγνήτη και βάζεις δύο λωρίδες απο κάτι αφρώδες ή ελαστικό (πχ. φέτες γομολάστιχας) στις δύο πλευρές του μαγνήτη και σπρώχνεις ξανά μέσα το ring ώστε το αφρώδες ή ελαστικό να σφηνώσει μεταξύ των πλαινών του μαγνήτη και των πλευρών του cavity και να τον κρατήσει. Θα γίνει δουλειά φαντάζομαι.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Ό,τι λέει ο κύριος Μπίχλας. ;) Πιθανώς να μην είναι καλώδιο, μπορεί τα ελατήρια να έχουν "πάρει" ανάποδες, μου έχει συμβεί με τον EMG στην Kramer μου (και ήταν και έτοιμο το pickguard, σε σετ, ήρθε έτσι στραβός ο μαγνήτης...). Αν βρεις νεοπρένιο σε αρκετό πάχος, είναι το καλύτερο γι'αυτή τη δουλειά. Το κολλάς κάτω από το μαγνήτη, απομακρύνεις όλα τα καλώδια από κάτω, και πάπαλα. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
skantzos Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 ευχαριστώ παιδιά, θα του δείξω του παλιομαγνήτη :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
spiretos Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 ίσως και να τον μποδάει το καλώδιο αλλά έτσι όπως είναι με δύο βίδες στη μέση είναι λίγο τυχαίο το πώς θα κάτσει, καμιά ιδεά παιδιά;;; Θεός είσαι! ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση