bassdrum Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Χαιρετώ και πάλι το forum. Πρόσφατα πήρα την ψηφιακή κονσόλα της behringer και θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς καμιά κάρτα ADAT για 16 κανάλια. Η συγκεκριμένη κονσόλα παίρναι ADAT module 16 καναλιών και βγάζει τέσσερις οπτικές ίνες. Κάτι αντίστοιχο για υπολογιστή;
joystick Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 hammerfall 9636... simply the best 299 euro http://www.thomann.de/thoiw2_rme_hammerfall_le_digi_9636_prodinfo.html?sn=59922e7ca35ec123b99f17e0ea493eb3 ww.joystick-music.gr
bassdrum Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Ωραία, αυτή από όσο διάβασα στο site του κατασκευαστή υποστηρίζει μέχρι 8 input άρα θέλω 2. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη
joystick Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 ΠΟια? Λαθος κάνεις. δεν υποστηρίζει 8 κανάλια αλλά 16! 2xADAT. Κάθε ένα απο 8.... εγω θα εριχνα μια ματια ξανά... http://www.rme-audio.com/english/hammer/d9636.htm ww.joystick-music.gr
bassdrum Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 One internal ADAT input and two internal ADAT outputs allow you to realize up to 8 analog inputs, 16 analog outputs Οποτε έχουμε 8 ταυτοχρονες εισόδους και 16 εξόδους. Εγώ θέλω 16 ταυτόχρονες εισόδους γιατί 16 πηγές στην κονσόλα η κονσόλα μέσω adat 16 output άρα 16 input στήν κάρτα. Κάνω κάπου λάθος ή έχω χάσει το λογαριασμό Επειδή δεν ξέρω ρωτάω πρίν να αγοράσω κάτι και να μη μπορώ να κάνω αυτό που θέλω.
DigiPan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Η RME ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ 16 input 16 output :D σου κανει νομιζω για αυτο που θες ανετα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !
DigiPan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 * 2 x ADAT digital I/O, based on RME's reliable Bitclock PLL * 1 x SPDIF digital I/O, based on RME's reliable DIGI96 technology * 1 x ADAT Sync In (9-pin D-type) for sample accurate transfers * 1 x Breakout cable for coaxial SPDIF operation * Zero wait state PCI Busmaster interface with additional burst FIFO (130 MB/s transfer rate in both directions) * New hardware design: 36 mono channels in block mode, organized in 32 bit ASIO double buffers * ASIO poured in hardware! The result in speed and performance is 0 (zero!)% CPU load when using ALL 36 channels! * 130 MB/s transfer rate for record and playback results in only 7% PCI bus load when using all 36 channels * New Enhanced Zero Latency Monitoring * S/MUX poured in hardware: 8 channels 96 kHz/24 bit for record and playback ...and numerous other features found already in the DIGI96 series cards - for a price that can't be beaten! The Hammerfall series offers drivers for Windows 98/ME (MME with multi-client operation, ASIO 2.0, GSIF), Windows NT, Windows 2000/XP (ASIO multi-client operation of MME, GSIF 2.0 and ASIO 2.0), Mac OS 9.x (ASIO 2.0), Mac OS X (Core Audio) and Linux (ALSA.) Συγνωμη για τα αγγλικα αλλα αντε κατσε τωρα μεταφραζε! :D
DigiPan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Μπερδευτηκες μαλλον με ενα expansionπου δινουνε ! :D
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ θέλω 16 ταυτόχρονες εισόδους γιατί 16 πηγές στην κονσόλα η κονσόλα μέσω adat 16 output άρα 16 input στήν κάρτα. Τι εννοείς; Προσωπικά πάντως δεν χρειάστηκε να γράψω πάνω από 8 κανάλια ταυτόχρονα. Υπάρχουν πάντως πολλές κάρτες που σε βολεύουν όπως Motu 2408mk3' date=' Creamware Scope Project, Edirol UA-1000, κ.α. Live and let Live.
DigiPan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Μπα yameth eχω την εντυπωση οτι η πιο συμφερουσα απο ολες και απο ηχο και απο συμβατοτητα αλλα και απο τιμη ειναι η RME! με ακολουθο την MKIII motu :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση