sotoman Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 υπάρχει βέβαια και η σίγουρη λύση για τους αναποφάσιστους :lol: 8O 8O 8O 8O 8O
afiltroi Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Και τον Vaugn τον βολευαν οι 13-αρες Μουρηδες οι Slash' date=' Kravitz(και Jeff Healey, και εκει μπορεις να δεις αφαλο :P ) αλλα αν θες να λεγεσαι βιρτουοζος πρεπει να παιξεις με κολιε :P .[/list'] Αχχχχχχχχχχχχ Seth o Κravitz μάλλον την κιθάρα την βάζει λίγο πιο ψηλά από ότι πιστεύεις. Δες.............. :wink: Για την ιστορία ο stylos δίπλα του (Craig Ross) είναι πολύ παικταράς...... :wink: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και ο Vaugn λέγεται Vaughan......... 8O 8O 8O ¶λλη φορά να μιλάς για το όργανο σου (pillow drummer) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
opengrave Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 υπάρχει βέβαια και η σίγουρη λύση για τους αναποφάσιστους :lol: :huge picture here: Αυτός είναι από τους Cheap Trick ή κάνω λάθος? Επίσης η τελευταία ταστιέρα είναι fretless ή πάλι κάνω λάθος? Θα μας τρελλάνει ο άνθρωπος? Αλήθεια δεν έχω ακούσει ποτέ fretless κιθάρα... Έχει διαφορά στον ήχο? Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει ή να μου υποδείξει κανέναν που να παίζει?
elavd Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Αλήθεια δεν έχω ακούσει ποτέ fretless κιθάρα... Έχει διαφορά στον ήχο? Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει ή να μου υποδείξει κανέναν που να παίζει? Για ρίξε μια ματιά εδώ www.facebook.com/YourPaintedSmile
Seth Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 afiltroi κατσε γιατι με επιασε φαγουρα κατω με αυτα που μου ειπες, κατσε να δω αμα ειναι το αριστερο η το δεξι. Τα ειπαμε χθες στο τηλ. αρα προς τι το post? Ενα μπραβο ομως επειδη εισαι "μεγαλος" γνωστης του θεματος 8) . Τελικα ηταν το δεξι!
Seth Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 afiltroi ακομα να συμπληρωσω οτι στο Live:The Rock Odyssey, Japan του Kravitz μπορει η κιθαρα να μην ειναι τοσο χαμηλα οσο την εχουν Slash και Hetfield αλλα ο αφαλος φαινεται(μιας και αυτο ειναι το καιριο ερωτημα σου). :wink:
opengrave Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2006 Αλήθεια δεν έχω ακούσει ποτέ fretless κιθάρα... Έχει διαφορά στον ήχο? Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει ή να μου υποδείξει κανέναν που να παίζει? Για ρίξε μια ματιά εδώ Πορωμένοι και "ενωμένοι" οι fretless-άδες. :lol: :lol: :lol: Περιπτώσεις ένας προς έναν. Ειδικά αυτός ο Gunnar Backman περιπτωσάρα....
telewiz1 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2006 υπάρχει βέβαια και η σίγουρη λύση για τους αναποφάσιστους :lol: :huge picture here: Αυτός είναι από τους Cheap Trick ή κάνω λάθος? Επίσης η τελευταία ταστιέρα είναι fretless ή πάλι κάνω λάθος? όλα σωστά... Rick Nielsen Dual Soliloquy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση