ex-parkerfly1955 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Αν μπορέσει κανείς ας προσθέσει κιθαρίτσα στο song μου ;D Κάποια σημεία του πιάνου που κρατά το background θα αφαιρεθούν με την προσθήκη της κιθάρας. :) Σαν ακροατής, δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα καλύτερο από αυτό που έπαιξε ο longshadow. Το κρατάω για μελέτη. Εύγε!!!
longshadow Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Mε ενέπνευσε η γενικότερη ατμόσφαιρα αυτού που άκουγα.. Εγω σαν ακροατής μπορώ να φανταστώ αρκετά καλύτερα απο αυτά που έπαιξα, να τα παίξω δεν μπορώ!!... ;)
PickingMan Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Για ακούστε και την δικιά μου μου version ;D soloPickman.mp3
ex-parkerfly1955 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Σαν ακροατής, δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα καλύτερο από αυτό που έπαιξε ο longshadow. Το κρατάω για μελέτη. Εύγε!!! Επιμένω στο παραπάνω, γι' αυτό και 'γω δεν προσπάθησα!
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Πολύ ωραίο το κομμάτι, ειδικά τα ντουμπλαρισμένα φωνητικά μέτρησαν :) Και τα δύο σόλο ήταν πολύ ωραία, αλλά του Longshadow ήταν για.. σεμινάριο :) Μήπως να ξεκινούσατε κανα γκρουπάκι? Τα ρυθμικά και αυτά όμορφα παιγμένα αλλά θα προτιμούσα το κομμάτι μόνο με πιάνο ή τα ρυθμικά να έμπαιναν σε ένα συγκεκριμένο σημείο μόνο για να ανοίξει λίγο το φιλινγκ InLoveWithMyGuitar που ακούμε περισσότερα κομμάτια σου? :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
hot_sauce Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Δεν κατάλαβα τί ακριβώς ήθελες αλλά επιχείρησα να παίξω ένα σόλο αρχίζοντας στο 2:13. λίγο αργά αλλά μιας και αναστήθηκε το θέμα.... καταπληκτικό σόλο longshadow!
gvour Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2012 Αν και περασαν τα χρονια ;D ειναι ωραιο τραγουδι και πραγματι στο σολο το παιξιμο του Long ειναι στα γνωστα υψηλα επιπεδα και με ωραιο juicy ηχο.
kkmspm Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2012 δεν ξερω πως ξεθάφτηκε αυτο αλλα ειναι υπεροχο συναισθηματικο τραγουδι!!!! Μπραβο! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
solega Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2012 αληθεια τι πεταλακι χρησιμοποιησες τοτε?
longshadow Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2012 Που το θυμηθήκατε? :) Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, όπως είπα και τότε, αυτό που άκουγα με ενέπνευσε. αληθεια τι πεταλακι χρησιμοποιησες τοτε? Που να θυμάμαι μετά απο 2 χρόνια...? :-\ Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αυτό που ακούγεται δεν είναι ενισχυτής και ότι είναι παιγμένο με την guild s-300. Δεν θυμάμαι όμως αν είναι πραγματικό od pedal συν κάποιο cabinet impulse ή αν και το overdrive είναι απο κάποιο vst.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση