Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 ωραια ολα τα θεματα περι ηχου και εξοπλισμου....(ωραια... ???) σχετικα με την εξωτερικη εμφανιση, ρουχα,styling...τι προτιματε αναλόγως καιρού και εποχης? www.sonicspace.gr
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Οτιδηποτε πριν της "στολης" του Ελληνα σκυλα (δηλ. ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ) ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 ;D το καλακαιρι φορανε τα ολολευκα ;) αποψε εχω ενα λαιβακι παλι...και εχω ηδη λιωσει στο σπιτι μου..και σκεφτομαι το βραδυ τι εχει να γινει στο μαγαζι.. μπουρνουζοπετσετα θα φορεσω και διχαλο ! www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 περαν απο το αστειο του θεματος...σας αρεσει αυτη η ανομοιομορφια ενδυμασιας στα λαιβ που πατε? Δεν λεω να γυρισουμε στο ολη η μπαντα το ιδιο κοστουμι..αλλα ετσι για να πουμε και καμια ...λογω ημερας και ζεστης. www.sonicspace.gr
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Να πω την αλήθεια μου θεωρώ πως την εμφάνιση πρέπει να την κοιτάξεις σε δευτερεύον σημείο. Αφού δηλαδή έχεις νιώσει σιγουριά για τη μπάντα και για σένα επι σκηνής. Μου φαίνεται αρκετά άσχημο να δω στημένη εμφάνιση σε μια μέτρια μπάντα. Στα ελάχιστα λάιβ που έχω κάνει, επέλεξα ρούχα που να με βολεύουν κ να μου αρέσουν.
G.K. Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Νομιζω οτι ενα τζινακι με ενα T-Shirt ειναι μια κλασικη και ''ασφαλης'' επιλογη... ;) Για μενα καλο ειναι να μην εισαι ουτε πολυ κυριλε (καλα παπουτσια, κουστουμια κτλ), ουτε πoλυ χυμα (μπλουζακια με τεραστια σταμπα Puma πχ). Τουλαχιστον οποτε βγαινω on stage αυτο τον κανονα ακολουθω... Στράαατα Stratούλα...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Νομιζω οτι ειναι τζινακι με ενα T-Shirt ειναι μια κλασικη και ''ασφαλης'' επιλογη... ;) Για μενα καλο ειναι να μην εισαι ουτε πολυ κυριλε (καλα παπουτσια, κουστουμια κτλ), ουτε πoλυ χυμα (μπλουζακια με τεραστια σταμπα Puma πχ). Τουλαχιστον οποτε βγαινω on stage αυτο τον κανονα ακολουθω... ...η πεπατημενη...την ακολουθω κι εγω.. ;) www.sonicspace.gr
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Όχι άλλα γιλέκααααα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Εγώ πάλι είμαι οπαδός των πολύ κλασσικών επιλογών: Περούκα γάλλου ευγενή του 18ου αιώνα, έντονο μακιγιάζ με ψεύτικες βλεφαρίδες και πολύ άιλάινερ, χαβανεζέ κοντομάνικο πουκάμισο και σωβρακοφανέλλα με ειδική επένδυση για τον ιδρώτα. Παπούτσια, βατραχοπέδιλα ασφαλώς. Ενωμοτάρχης
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 μια χαρα ειναι τα γιλεκακια..και για τους πιανιστες που τους πυροβολουν...ειναι must ενα αλεξισφαιρο. www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση