katrinas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Θελω να αλλαξω τα καλωδια στην παλια μου κιθαρα και να κανω και νεες κολλησεις! Τι ειδους καλωδια θα χρειαστω? πως να τα ζητησω? Ξερω πως χρειαζομαι απλα χαλκινα αλλα και <<shielding>> θωρακισμενα για τις γειωσεις και το output jack. Βασικα πως ακριβως να τα ζητησω? και σε ποιες διαμετρους επισης? :)
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Σιγα μη βαλεις θωρακισμενα καλωδια σε κιθαρα....πηγαινε σε ενα ηλεκτρονικαδικο και παρε απλο λεπτο καλωδιο και θα εισαι οκ (εγω στις δικες μου χρησιμοποιω καλωδιο απο ενα παλιο πορτατιφ της γιαγιας μου...20 χρονια τωρα και δεν λεει να τελειωσει... ;D) . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Σιγα μη βαλεις θωρακισμενα καλωδια σε κιθαρα....πηγαινε σε ενα ηλεκτρονικαδικο και παρε απλο λεπτο καλωδιο και θα εισαι οκ (εγω στις δικες μου χρησιμοποιω καλωδιο απο ενα παλιο πορτατιφ της γιαγιας μου...20 χρονια τωρα και δεν λεει να τελειωσει... ;D) . Είναι vintage όμως .... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
gdevelek Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 με κάτι σαν 20-gauge (AWG-20) καλώδιο θα είσαι εντάξει
katrinas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 ;D ;D Δεν εχω δυστυχως πορτατιφ. Αυτα εδω βρε παιδια πως τα ζηταω? : http://www.stewmac.com/shop/Electronics,_pickups/Supplies:_Wire,_cables/Shielded_Guitar_Circuit_Wire.html?tab=Pictures#details
gdevelek Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 ;D ;D Δεν εχω δυστυχως πορτατιφ. γι' αυτό και σου έδωσα ξεκάθαρες προδιαγραφές να πεις στο μαγαζάτορα Αυτα εδω βρε παιδια πως τα ζηταω? : http://www.stewmac.com/shop/Electronics,_pickups/Supplies:_Wire,_cables/Shielded_Guitar_Circuit_Wire.html?tab=Pictures#details το πρώτο είναι υπερβολικά καλό για τη χρήση σου, είναι όπως λέμε στα ελληνικά "overkill" και το δεύτερο πολύ αμφιβάλλω αν σου χρειάζεται, με τους 4 αγωγούς
katrinas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 :) Ευχαριστω gdevelek Θα ηθελα εννοειτε να βαλω και και καλωδιο οπως στην πρωτη φωτος τα πανω,πως θα τα ζητησω αυτα παρακαλω?
gdevelek Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 τύπωσε τη φωτό και δείξτη στο μαγαζί να 'σαι σίγουρος
DELAGOHN Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Θα ηθελα εννοειτε να βαλω και και καλωδιο οπως στην πρωτη φωτος τα πανω,πως θα τα ζητησω αυτα παρακαλω? νομιζω αυτου του τυπου τα καλωδια στα μαγαζια τα λενε καλωδια με μπλενταζ ;)
ignantios Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 νομιζω αυτου του τυπου τα καλωδια στα μαγαζια τα λενε καλωδια με μπλενταζ ;) το μπλενταζ το χρησιμοποιεις αφου το περιστρεψεις.......για να το χρησιμοποιησεις στην καλωδιωση.......μπλενταζ ειναι το 2ο το 1ο εχω τις αμφιβολιες μου............ RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση