Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Οι κορες σου ξερουν καλυτερα. Εσυ να νουθετεις...και να γυμναζεσαι στα κρυφα..και αν τυχει κατι..τηλεφωνησε μου...μπορουμε να τους κανουμε καλα και ακομα καλυτερα μεσα σε 12 με 13 λεπτα. Trust me. www.sonicspace.gr
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Οι κορες σου ξερουν καλυτερα. Εσυ να νουθετεις...και να γυμναζεσαι στα κρυφα..και αν τυχει κατι..τηλεφωνησε μου...μπορουμε να τους κανουμε καλα και ακομα καλυτερα μεσα σε 12 με 13 λεπτα. Trust me. Bodyguard μου εσύ :D InfluenSir!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Bodyguard μου εσύ :D ειπαμε...Μπακντορ μαν ;D Σε ευχαριστω Θοδωρη!! Το περιμενω να ερθει..εχει ταξιδι μπροστα του! www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Ανεβάζω ξανά το θέμα σχετικά με τα 2 αυτά όργανα. Δεν είδα κανεναν να μιλάει για το VR700. Κάποιος κάτοχος? Κάποιο σχόλιο? Με ενδιαφέρει το όργανο. Το έχω δοκιμάσει λεπτομερέστατα. Το θέμα μου είναι ότι δεν το έχω παίξει σε μπάντα και δεν ξέρω πόσο καλά ακούγεται και ''δενει'' ανάμεσα σε Marshall και Mesa Boogie και πετάλλια, αν χρειάζεται ρύθμιση στο EQ του (αν έχει). Μανώλη που είσαι ? 8) www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση