Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Πάρε αυτό, και θα το κουβαλάει ο Νέστωρας που είναι μπρατσωμένος... [move]....κακος ανθρωπος που εισαι ! 8) και εκτός Θέματος![/move] www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 λεμε καλοριζικο??? :) παραγγελθηκε χτες :D, θα παει να κανει παρεα στο αλλο το μεγαλο μωρο..και που και που θα το σκαει για να παιζει progressive rock ετσι για να γουσταρουμε ;D www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 ;D www.sonicspace.gr
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Πάρε αυτό, και θα το κουβαλάει ο Νέστωρας που είναι μπρατσωμένος... http://i3.ytimg.com/vi/jaAnAfUpt_Y/hqdefault.jpg O Nέστορας. ;D InfluenSir!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 με ω ή με ο ειναι το ονομα σου τελικα? www.sonicspace.gr
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 με ω ή με ο ειναι το ονομα σου τελικα? ...ωρ με ω, ...ορας με ο. Καλά, είδες τη φωτογραφία μου και ψάρωσες? InfluenSir!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 ...ωρ με ω, ...ορας με ο. Καλά, είδες τη φωτογραφία μου και ψάρωσες? Ετσι θα βγαινεις λαιβ! Ασε τα μπλουζακια ΡουβαΜαντονας,Ντουραν Ντουραν.Ντουμπσπιρο...να σπερνεις !! www.sonicspace.gr
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Ετσι θα βγαινεις λαιβ! Ασε τα μπλουζακια ΡουβαΜαντονας,Ντουραν Ντουραν.Ντουμπσπιρο...να σπερνεις !! 'Εσπειρα και έχω 2 κορασίδες 1.80. Αυτό δεν είναι κακό, το κακό είναι που τις βλέπω με κάτι νταγλαράδες..... και που να τους κάνεις καλά. InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση