Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Καλησπερα στο φορουμ. Τα δοκιμασα και τα 2. Μου αρεσαν και τα 2. Για το Nord εχω αναμονη παραδοσης αν το παραγγειλω απο εδω. Ενδοιασμο εχω μονο στο βαρος τους που το Roland μου πεφτει 7 κιλα βαρυτερο (ειναι 16 κιλα). Πειτε μου τις γνωμες σας πληκτραδες αγαπητοι. 8) www.sonicspace.gr
THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Καλησπερα στο φορουμ. Τα δοκιμασα και τα 2. Μου αρεσαν και τα 2. Για το Nord εχω αναμονη παραδοσης αν το παραγγειλω απο εδω. Ενδοιασμο εχω μονο στο βαρος τους που το Roland μου πεφτει 7 κιλα βαρυτερο (ειναι 16 κιλα). Πειτε μου τις γνωμες σας πληκτραδες αγαπητοι. 8) Πάρε το ελαφρύτερο και μη το σκεφτείς καθόλου ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Πάρε το ελαφρύτερο και μη το σκεφτείς καθόλου ;) ;) ;) ;) ;) ;) και το electro 2 σκεφτομαι,για πιο οικονομικη λυση Το βρηκα κι αυτο. www.sonicspace.gr
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Ενδοιασμο εχω μονο στο βαρος τους που το Roland μου πεφτει 7 κιλα βαρυτερο (ειναι 16 κιλα). Πάρε αυτό, και θα το κουβαλάει ο Νέστωρας που είναι μπρατσωμένος... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 και το electro 2 σκεφτομαι,για πιο οικονομικη λυση Το βρηκα κι αυτο. ποσο κανει και τη διαφορές έχει με το 3
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 ποσο κανει και τη διαφορές έχει με το 3 τωρα το ψαχνω. Ειναι 800Ε διαφορα. www.sonicspace.gr
Alchemist Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 ποσο κανει και τη διαφορές έχει με το 3 Η κυριότερη διαφορά είναι ότι το 3 προσφέρει μνήμη στην οποία μπορείς να περάσεις samples (128 mb αν θυμάμαι καλά). Από φίλο που έχει το μηχάνημα αυτό, είναι πολύ μεγάλο βόλεμα για να συμπληρώσεις τη συλλογή ήχων του μηχανήματος. Για μένα, μάλλον αξίζει τα χρήματα με δεδομένο ότι το Electro δεν έχει τα πάντα από ήχους, συν ότι υπάρχουν εξαιρετικές συλλογές samples από την ίδια την Clavia. Yes it is!!!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Η κυριότερη διαφορά είναι ότι το 3 προσφέρει μνήμη στην οποία μπορείς να περάσεις samples (128 mb αν θυμάμαι καλά). Από φίλο που έχει το μηχάνημα αυτό, είναι πολύ μεγάλο βόλεμα για να συμπληρώσεις τη συλλογή ήχων του μηχανήματος. Για μένα, μάλλον αξίζει τα χρήματα με δεδομένο ότι το Electro δεν έχει τα πάντα από ήχους, συν ότι υπάρχουν εξαιρετικές συλλογές samples από την ίδια την Clavia. Η μνημη και libraries πιστευω οτι κανουν αισθητη την διαφορα κοστους. Ετοιμαζομαι να αλλαξω avatar με τονους κοκκινου.. η Roland με ενθουσιασε κατα πολυ με τις παραμετρους και τα ντραιβ στα χαμοντς ειδικα. Το waterfall ομως δεν με ενθουσιασε. το Clavia περναει πλεον στην ιστορια. Θα εμφανιζονται ως Nord οι κυριοι. www.sonicspace.gr
THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Τσίμπα το καλό και ριχτο στο γιαλό :D :D :D :D :D
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Τσίμπα το καλό και ριχτο στο γιαλό :D :D :D :D :D τσιμπηθηκε και ο Θεος μαζι μας. www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση