Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Bugera 333xl, έχω την κεφαλή και απλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤH για τα λεφτά της, άνετα ανταγωνίζεται πολύ ακριβότερα μοντέλα. (Βέβαια μην φανταστείς πως έχω φάει τη ζωή μου παίζοντας ακριβές κεφαλές, όσες έχουν πέσει στα χέρια μου από studio, φίλους, lives, κτλ)

Μπορείς να ανατρέξεις σε παλιότερο post μου, ένα mini-review του ενισχυτή!

Τσέκαρέ τον, αν μπορέσεις πριν πας σε λύσεις φτηνοί Marshall κτλ!  ;)

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Μεσα απο εδω παλι ειχε γινει ενα θεμα με τους bugera trirec...εχει κανενας αποψη??? τον εχει ακουσει κανεις??? γιατι ουτε βιντεακι στο youtube δεν υπαρχει για αυτον,και απο χαρακτηριστικα σκιζει!!!!

http://www.dv247.com/guitars/bugera-trirec-valve-guitar-amplifier-head--73067

Δημοσιευμένο

Για bugera το σκευτομαι και εγω αλλα που θα ακουσουμε??????

Τον εχει 590 ο Παναγοπουλος.Τζώρτζ 3 - Πλ. Κάνιγγος

Μεσα απο εδω παλι ειχε γινει ενα θεμα με τους bugera trirec...εχει κανενας αποψη??? τον εχει ακουσει κανεις??? γιατι ουτε βιντεακι στο youtube δεν υπαρχει για αυτον,και απο χαρακτηριστικα σκιζει!!!

Και εγω τον εχω δει αλλα πρεπει να ειναι καινουργιος γι' αυτο δε υπαρχει πουθενα.

Δημοσιευμένο

Φιλε argiment, εχω παιξει με μερικους απο τους παραπανω ενισχυτες, ενα πραγμα θα σου πω...μακρυα απο Marshall AVT. Οι burgera ειναι πολυ πιο κοντα σε αυτο που ψαχνεις ηχητικα σε προσιτη τιμη. Συγκεκριμενα ο 6260 και ο 333 που τους εχω παιξει ειναι το απολυτο value for money. Παντως ψαξε το λιγο στο ebay για mesa boogie, (ψαξε για κανενα rectifier, η τον nomad, trust me  ;)  )την συγκεκριμενη εποχη θα τους βρεις παμφθηνα και πολυ κοντα στα λεφτα που διαθετεις.

Δημοσιευμένο

Παντως ψαξε το λιγο στο ebay για mesa boogie, (ψαξε για κανενα rectifier, η τον nomad, trust me  ;)  )την συγκεκριμενη εποχη θα τους βρεις παμφθηνα και πολυ κοντα στα λεφτα που διαθετεις.

Την προοπτικη του ebay την εχω σκεφτει αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ασφαλες και δεν ειναι οι εποχες για να χανεις χρηματα.

Δημοσιευμένο

Την προοπτικη του ebay την εχω σκεφτει αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ασφαλες και δεν ειναι οι εποχες για να χανεις χρηματα.

Ψωνιζω απο ebay 7 χρονια τωρα. Εχω αγορασει συνολικα 3 ενισχυτες (εκ τον μεταξυ αυτων και ο mesa boogie που έχω) 4 κιθαρες και καμποσα πεταλια και αλλα διαφορα. Ειναι πολυ ασφαλες και σε αγορες μεχρι 1000euro ΔΕΝ χανεις ποτε τα λεφτα σου οταν πληρωσεις μεσω paypal με την καρτα σου (buyer protection), ολα αυτα σε περιπτωση που χαθει κατι η δεν εισαι ευχαριστημενος απο την αγορα σου. Οτιδηποτε πληροφοριες θελεις στειλε μου πμ

Δημοσιευμένο

Σημερα παω να ακουσω τον blackstar...

απο τα πρωτα πραγματα που εχω δει,ακουσει και διαβασει στο νετ παω με παρα μα παρα πολυ θετικες σκεψεις...για να δουμε...

Το κακο ειναι οτι δεν βγαινει 60αρης σε κεφαλη...πας η στον 100αρη η στον 20αρη... μ@λ@κ!@.....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...