TsopKratos Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδια! Ειμαι καινούριος τοσο στο χωρο των ντραμς οσο κια στο φορουμ 8)(ξεκινησα μαθηματα τον ιανουαριο..) αλλα μου αρέσει να ψαχνομαι πολυ για ντραμσετς, πιατινια και γενικως οτιδηποτε εχει σχεση με αυτα ετσι ωστε οταν αγορασω ενα σετ της προκοπης ( προς το παρον εχω μια αθλια granite. :(.) να κανω σωστη επιλογη. και λοιπον ερωτω, ποια η γνωμη σας για τα εξης : http://www.thomann.de/gr/paiste_pst3_universal_standard_beckenset.htm http://www.thomann.de/gr/paiste_pst5_16_china.htm
chembeast Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Mε απλή αναζήτηση http://www.noiz.gr/index.php?action=search2
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 μακρια... ;D www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
TsopKratos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Μα γιατι το λες αυτο? ??? Εγω σε ενα προβαδικο που παω εχουν τα paiste pst3 και μια χαρα μου φαινονται. Ειδικα το ride εχει πολυ ωραιο ηχο. Βεβαια αρχαριος ειμαι ακομα, δεν μπορω να κρινω, αλλα μ αρεσαν αρκετα :P
ippex Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Αν θέλεις κάποιο απο αυτά καλύτερα να πάρεις τα pst5. Tα pst3 είναι ψιλοάθλια και δεν αξίζουν τα λεφτά τους (εχω και απ τα 2). Αν και καλό θα ήταν να κοίταγες και κανένα μεταχειρισμένο.
hwept Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Αθλια και τα 2. Πεταμενα λεφτα και ειδικα αν μιλαμε να τα αγορασεις καινουργια. Το εχω γραψει και σε 35 αλλα ποστ τα entry level μοντελα απο paiste sabian zildjian meinl ειναι σκατα και πανακριβα (για αυτο που προσφερουν). Αν δεν εχεις budget για καινουργια καλα πιατα (alpha, 2002, AA, AAX, Acustom κλπ) μπορεις να κοιταξεις για αντοιστοιχα μεταχειρισμενα στις αγγελιες και στο ΕΒΑΥ. Μπορεις να βρεις πολυ καλες ευκαιριες με πολυ καλα χρηματα Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ
TsopKratos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Μα τοσο χαλια ρε παιδια? ??? Για παιστε αλφα θα εδινα χρηματα, αλλα ειμαι αρχαριος ακομα και δεν θελω να ξοδεψω πολλα. Οσο για μεταχειρισμενα, φοβαμαι μηπως πεσω σε περιπτωση και βγει προβληματικο, ειδικα απο ebay
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 τα pst3 είναι από μονα τους προβληματικά... τραβα ebay μην το σκεφτεσαι...γιατι να σου βγει προβληματικό? και αν σου βγει το ebay θα φταίει..? ΟΧΙ...θα φταίει ο πωλητής, γιαυτό φίλε μου αγόρασε από κάποιον με θετικό feedback, απλά είναι τα πράματα. εγώ εχθες πχ έδωσα 2 Zildjian Z Custom 17 και 18, 180€ και τα δύο...δεν ήταν και ασκημη τιμή πιστεύω...και τα εδωσα μεσω noiz όχι ebay... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
ippex Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Μα τοσο χαλια ρε παιδια? ??? Για παιστε αλφα θα εδινα χρηματα, αλλα ειμαι αρχαριος ακομα και δεν θελω να ξοδεψω πολλα. Οσο για μεταχειρισμενα, φοβαμαι μηπως πεσω σε περιπτωση και βγει προβληματικο, ειδικα απο ebay Χάλι σε σχέση τιμής απόδοσης, ειδικά το pst3. Καλά κάνεις και δεν θέλεις να ξοδέψεις σαν αρχάριος, αλλά τα alpha δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Αμα έχεις ήδη πιάτα να κάνεις τη δουλειά σου μάζεψε λεφτά να πάρεις κατι καλό αργότερα. Αν πάλι θες για πρώτο σετ πάρε ότι σου επιτρέπει η οικονομική σου δυνατότητα. Απο ebay αμα είναι καλός ο πωλητής και το πιάτο δεν είναι σπασμένο δεν έχεις και ιδιάιτερα μεγάλο ρίσκο. Πιάτο είναι, τί να πάθει?
anti_3 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Τα PST3 είναι άθλια.Τα αγόρασα και κλαίω τα λεφτά μου.Ειδικά το crash είναι σαν λαμαρίνα...Δεν τα συνιστώ. I'm gonna fight em all...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση