Nordic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 δεν ειναι ετσι απλά φίλε μου τα πράματα, αν ηταν ετσι τότε δε θα υπήτχαν τέτοιες διαφορές στις τιμές. βάλε ddrum triggers τα απλά και βάλε και τα καλά και θα δεις πέρα από την τεχνολογία είναι και η όλη ποιότητα κατασκευής, στα diamond πχ δε πληρωνεις μονο ''ενα δίχτυ και ενα piezo'' Γενικα τα εσωτερικα triggers είναι άλλη φαση... Beeros πες μου και εσυ οτι παρειγγειλες diamond να τρελαθω...
Nordic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 παίξε μια ωρα σε mesh pad και μια ώρα σε rubber pad και μετά ρώτα τους καρπούς σου... (για τα πόδια ρώτα τους αστράγαλους...) ;) Mπυρε...εδω διαφωνω...Λιγακι...άμα θαβεις το πεταλο που για ροκ και μεταλ φάση είναι αποδεκτό σαν ήχος, λογικό να καταπονούνται τα πόδια σου...Οπότε εκεί πάμε για σήτα... Αλλα αμα σε μεγάλες ταχύτητες επαναφέρεις το πέταλο δεν πιστεύω ότι έχει διαφορά...
hampis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 δεν ειναι ετσι απλά φίλε μου τα πράματα, αν ηταν ετσι τότε δε θα υπήτχαν τέτοιες διαφορές στις τιμές. βάλε ddrum triggers τα απλά και βάλε και τα καλά και θα δεις πέρα από την τεχνολογία είναι και η όλη ποιότητα κατασκευής, στα diamond πχ δε πληρωνεις μονο ''ενα δίχτυ και ενα piezo'' Επαυξανω.... δεν ειναι μονο piezo και διχτυ, ειναι αλεπαλληλα τεστ που γινονται μεχρι να παραδοθει στον πελατη με ενα καρο ηλεκτρονικα καλουδια μεχρι και διαφορους εγκεφαλους (roland,yamaha,alesis) για τεστ συμβατοτητας.Ακομα και το κελυφος οσο και αν σου φαινεται περιεργο παιζει ρολο στα ε-drums ισως περισσοτερο απο πλευρας εμφανισης αλλα μην ξεχνας οτι τα τυμπανα αυτα (και μιλαω παντα για diamondelectronic drums) βγαζεις με ενα κατσαβιδι τα καλωδια φορας κανονικα δερματα και εισαι ετοιμος για ακουστικη προβα με τη μπαντα ;)
morello Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 βάλε ddrum triggers τα απλά και βάλε και τα καλά και θα δεις επειδη τα έχω και τα 2 είναι ακριβώς τα ίδια , το mounting αλλάζει. Αν τα θες μόνο για σπίτι μόνιμα παίρνεις τα redshot αν θες για live παίρνεις τα pro καθαρά για λόγους εύκολης τοποθέτησης τπτ άλλο George I am Calm like a bomb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση