Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Συγνώμη ρε παιδιά. Στο λάιβ δεν υπάρχουν monitors για τους μουσικούς; Εννοώ για τον κάθε ένα μουσικό ξεχωριστά. υπαρχουν...αλλα δεν θελω να ακουω απλως...τον ηχο μου προσπαθω να κρατησω στα υψηλα επιπεδα που εχουμε στο στουντιο. Ειλικρινα δεν υπαρχουν, εκτος απο κανα 2 ,ενα για τα πληκτρα και ενα για τον νραμερ....καλα κανει και χα χα χα ο κυριος Νεστωρας. www.sonicspace.gr
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Νεστωρα, δεν παιζει να μην με εχουν ανοιχτο..θα εχω απο κατω τον υπευθυνο που βαζει βαθμολογιες και γυριζει σελιδες στις παρτιτουρες...ξερεις ποιον.. 8) ;D Μα ο ίδιος ο Σπύρος μου το είπε. Συγνώμη ρε παιδιά. Στο λάιβ δεν υπάρχουν monitors για τους μουσικούς; Εννοώ για τον κάθε ένα μουσικό ξεχωριστά. Χα χα χα. InfluenSir!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Μα ο ίδιος ο Σπύρος μου το είπε.Χα χα χα. Το γνωριζω αυτο...το ''δεν παιζει'' αναφερεται στα μετεπειτα λαιβ μας αγαπητε μου Κυριε! www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δεν κατάλαβα... Τι εννοείς "Χα χα χα." Ειλικρινα δεν υπαρχουν μονιτορ (τουλαχιστον στο κλαμπ που εμφανιζομαστε εμεις και μαλλον στα περισσοτερα) εκτος απο κανα 2 ,ενα για τα πληκτρα και ενα για τον νραμερ....για αυτο και χα χα χα ο κυριος Νεστωρας. Μονο σε μεγαλες συναυλιες εχω συναντησει μονιτορ σε καθε μουσικο και σε νυχτερινες σκηνες-μαγαζια οπως τα λεμε κοινως. www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Καλά. Πλάκα μας κάνεις; Πόσα τετραγωνικά είναι το κλαμπ;
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Καλά. Πλάκα μας κάνεις; Πόσα τετραγωνικά είναι το κλαμπ; Μόνο τη φωνή δίνουν και αυτή..... InfluenSir!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Καλά. Πλάκα μας κάνεις; Πόσα τετραγωνικά είναι το κλαμπ; θα ναι δεν θα ναι καμια 100αρια με 120 μαξιμουμ. www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δυσκολη το σημειο ενωσης μεταξυ ηχου της μπαντας και ηχου στο μαγαζι.....θα πεθανω με αυτο το μαραζι! www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Μόνο τη φωνή δίνουν και αυτή..... Τι λέτε ρε παιδιά !!! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά σας πληρώνουν για την εμφάνιση και ο ήχος ότι ν'άναι, ότι βγεί;
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δυσκολη το σημειο ενωσης μεταξυ ηχου της μπαντας και ηχου στο μαγαζι.....θα πεθανω με αυτο το μαραζι! Σε καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση