Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Οι έχοντες τον εν λογω ενισχυτή γνωρίζουν για αυτο το δημιουργημα. Αναζητώ τρόπο να τον εξομοιώσω μέσω πενταλιέρας. Υπάρχει κάποια τεχνολογική πρόταση η οποια να είναι και κάπως οικονομική μιας και ο ενισχυτης επανακυκλοφορει στην τιμη των 900-1000Ε. www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Για κιθάρα ή για πλήκτρα.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Για κιθάρα ή για πλήκτρα. Αν αναφερεσαι στο ευρος συχνοτητων ειναι για πληκτρα. www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δεν βρίσκω και τον Roland Jazz Chorus 55 πουθενά μέχρι στιγμής. Ίσως και μια κεφαλή σαν αυτη που έχει ο JC 120 θα βοηθούσε. Να αποφύγω βάρος κατά την όποια μεταφορά σε λαίβ. www.sonicspace.gr
odis13 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Τον 60ρη τον ειχα δει στο μαγαζι ενος γνωστου μου εδω στο Bristol πριν απο καποιου μηνες, δε ξερω αν υπαρχει ακομα...στο site των δειχνει. Βεβαια δεν εχω ιδεα αν στελνει και τι μεταφορικα θα σου ζητησει... http://www.treblerock.com/amplifiers-a-pa/amplifiers.html Περαν αυτου, το JC Clean των Roland Cube ερχεται κοντα, ριχτου μια αυτια.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 τον cube θα τον ακουσω. Δειχνει εξυπνη προταση. Αν εχει και σωστη αποκριση συχνοτητων στα πληκτρα και με γεμισει με τον ηχο του, ειναι μια καλη αγορα και προσιτη. Τα 30w μεσω μικροφωνου σε λαιβ, ευελπιστω να ακουστουν. www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Κάτι αντίστοιχο με δύο μεγάφωνα αλλά για πλήκτρα. http://www.roland.com/products/en/KC-880/index.html Όμως, οι JC-120 & JC-160 έχουν συγκεκριμένα specs.
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Τα 30w μεσω μικροφωνου σε λαιβ, ευελπιστω να ακουστουν. Αν σε έχουν ανοιχτό. Στο λέω γιατί εμένα μ΄έχουν κλειστό. ??? InfluenSir!
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Συγνώμη ρε παιδιά. Στο λάιβ δεν υπάρχουν monitors για τους μουσικούς; Εννοώ για τον κάθε ένα μουσικό ξεχωριστά.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Κάτι αντίστοιχο με δύο μεγάφωνα αλλά για πλήκτρα. http://www.roland.com/products/en/KC-880/index.html Όμως, οι JC-120 & JC-160 έχουν συγκεκριμένα specs. Αυτος αναλογικα ειναι ο αντιστοιχος για τα πληκτρα με κλειστο το οπισθιο μερος...και τιμη 900Ε. Δεν ειναι στο μπατζετ μου, και λογω ισχυος και βαρους δεν ειναι και στην αναζητηση μου.Μανωλη σε ευχαριστω ειλικρινα ομως για το ενδιαφερον σου στην αναζητηση μου. Νεστωρα, δεν παιζει να μην με εχουν ανοιχτο..θα εχω απο κατω τον υπευθυνο που βαζει βαθμολογιες και γυριζει σελιδες στις παρτιτουρες...ξερεις ποιον.. 8) ;D www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση