gregg Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Enjoy! :) Κλιπ με διαθεση μεταξυ φθορας και αφθαρσιας 8) another_jacket.mp3 just changed avatar :p
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 δεσποινις ενα Tαnqueray Tonic. Ανεβηκε στη σκηνη ο Γρηγορης !..εγω ειμαι στα πληκτρα φιλε μου? Πολυ ομορφη φθορα και αφθαρσια ! www.sonicspace.gr
kguitar Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Σουπερ οπως παντα ;) Nα' σαι καλα μου εφτιαξες το mood λιγακι
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Σουπερ οπως παντα ;) Nα' σαι καλα μου εφτιαξες το mood λιγακι +!!!1!!!! σε τι λεβελ ειναι το μουντ? www.sonicspace.gr
kostas80 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 souperrrrrrrrr ......... backing track pleaseeeeeee ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
kguitar Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Tωρα κοντα στο 5 με αριστα το 10 (ας ειναι καλα ο Γρηγορης που το ανεβασε)
gregg Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδες!! Kguitar, καλη ανακαμψη διαθεσης φιλε μου, δεν ξερω τι εχεις αλλα μη μασας ;) Κωστα επισυναπτω το τρακ :) robben_ford_another_jacket_backing_track.mp3 just changed avatar :p
ignantios Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 ωραιες φρασεις............πολυ ωραιες..και το slide κορυφη............μπραβο ;) αν και για μενα κορυφη παιξιμο σε αυτο το backing track ειναι και αυτο....χωρις να θελω να μειωσω το δικο σου RUN FOREST....RUN!!!!
gregg Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 ωραιες φρασεις............πολυ ωραιες..και το slide κορυφη............μπραβο ;) αν και για μενα κορυφη παιξιμο σε αυτο το backing track ειναι και αυτο....χωρις να θελω να μειωσω το δικο σου Thanks ignatie! Πολυ καλο το βιντεο! just changed avatar :p
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Τι φρένα φοράνε οι χορδές σου; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση