Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Χαχαχαχα ;D Έγώ την παράγγειλα, τώρα αν βγεί μάπα θα πάει για διακοσμητική στο σαλόνι ή θα γίνει καυσόξυλα για το τζάκι (μόλις το φτιάξω, δεν έχω ακόμα ;D ;D) Άντε και μόλις έρθει θα κάνω Blind Test με Γύπα, Alhambra και Esteve ;) Να μου την στειλεις εμενα οταν την βαρεθεις, να μαθω τα δαχτυλα μου πανω σε ταστιερα. Ακομα και το 50αρικο σημερα μου ειναι πολυτιμο. www.sonicspace.gr
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Άντε και μόλις έρθει θα κάνω Blind Test με Γύπα, Alhambra και Esteve ;) Εάν δε, ανεβάσεις βιντεάκια στο youtube, όπως κάνει ο φουφουμάκης...ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει τη διαφορά ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Εάν δε, ανεβάσεις βιντεάκια στο youtube, όπως κάνει ο φουφουμάκης...ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει τη διαφορά ;D ;D Χαχαχαχαχα ;D ;D ;D Με έπιασες, εκεί ήθελα να καταλήξω αλλά είπα να μην το πω ευθέως ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση