yannis37 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Σχετικά με αυτό. Στο νέο Showroom μπορεί το κάθε μέλος να φτιάξει ΕΝΑ προσωπικό άλμπουμ για ν' ανεβάσει φωτογραφίες του ίδιου, των οργάνων του, του χώρου του ή της μπάντας του. Σημαντικότερο βέβαια είναι ότι μπορεί να ανεβάσει τη μουσική του. Το δείγμα της δουλειάς του σε mp3. Ετσι τα μέλη μετά θα μπορούν να έχουν όλες αυτές τις πληροφορίες στο προφίλ του. πως ανεβάζουμε φώτο μέσα στο album??? μου βγάζει edit αλλά εκει έχει μόνο αντικατασταση της φώτο του album Help! HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
yannis37 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 κανένα νεο απ το μέτωπο??? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Θα υποθέσω ότι θέλει ακόμα κάποιο φτιάξιμο. Κ εγώ δεν έχω δει πως να ανεβάσω κάποια φωτογραφία.
studio54GR Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Ούτε εγώ..... Και είχα τέσσερις φωτο από το νέο εργαλείο. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
ippex Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Εγώ ανέβασα 2 φώτο σε ένα album που έφτιαξα αλλά δε ξέρω αν κ κατα πόσο γίνεται να τις βάλω στο showroom στην κατηγορία που θέλω. Ξέρει κανείς?
Evilnye Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Καταφέρνω να φτιάξω album και να του βάλω εξώφυλλο. Από εκεί και πέρα που ανεβάζω φωτογραφίες; ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση