bakas Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 απλα ειδα οτι μιλατε για μαγνητες....και για να μην ανοιγω νεο θεμα..μιας και μου το απαγορεψε ο αντμιν..ειπα να ρωτησω εδω
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 ..μιας και μου το απαγορεψε ο αντμιν.. Και είσαι σίγουρος ότι σου επιτρέπει να χαλάς αυτό εδώ? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bakas Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 χμμ οχι αλλα νομιζω οτι μεχρι να με βρει προλαβαινω να μαθω ;D
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Αλλαγες εγιναν πολλες τωρα τελευταια,χαιρομαι ομως που καποια πραγματα δεν αλλαζουν ΠΟΤΕ στο ΝΟΙΖ... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Αλλαγες εγιναν πολλες τωρα τελευταια,χαιρομαι ομως που καποια πραγματα δεν αλλαζουν ΠΟΤΕ στο ΝΟΙΖ... ;D ;D Eπειδή είμαι δηλωμένος στο funclub του Bakas, παρακαλώ επιτρέψτε του να ανοίξει καινούργιο θέμα... Αλήθεια, ποιός τον έβαλε τιμωρία (και γιατί)? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
skantzos Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Όταν θα αποφασίσεις να ασχοληθείς με σοβαρούς μαγνήτες, θα ακούσεις... ;) τον κλασσικό ήχο μίας Strato... MA KAΛΑ...και εσύ είσαι σοβαρός πρωί-πρωί? :o ;D Ο Σκάντζος είναι και μικρό (χαζό) παιδί χαρά γεμάτο...δεν θέλει πολύ να το πιστέψει... 8) ο κλασσικός ήχος είναι "απλοί" μαγνήτες και 3θέσιος, όπως το '54. +1000 αν ομως συνδεσεις ΣΕ ΣΕΙΡΑ τους μαγνητες στις θεσεις αυτες,κατεβαινει ο θεος. ;) μη μου βάζεις ιδέες, πάνω που εχω τελειοποιήσει τη μέθοδο να βγάζω το pickguard σε στρατ με 22 ταστα χωρίς να βγάλω τις χορδές ;D, άσε με να παίξω και λίγο :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 ο yameth επειδη ειμαι 16... :( Καλά...το ανοίγω εγώ για σένα ;) ο κλασσικός ήχος είναι "απλοί" μαγνήτες και 3θέσιος, όπως το '54. Ο...Κολοκοτρώνης...με τι έπαιζε? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση