myster_maze Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Είναι φυσιολογικό, αφού στις θέσεις 2 και 4 οι μαγνήτες συνδέονται παράλληλα. Ο Nestoras εξήγησε ότι, Αν μετρήσεις με το πολύμετρο θα δεις ότι στις θέσεις 1,3,5 θα έχεις περίπου 5.8kΩ. Στις θέσεις 2,4 θα είναι περίπου 3,6kΩ. Όσο περισσότερη ωμική αντίσταση τόσο μεγαλύτερη έξοδος. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις αντιστάσεις. Αν συνδέσεις δύο ίδιες παράλληλα η συνολική τιμή πέφτει στο μισό. Rολ=R/2 Είτε είναι RW/RP είτε όχι, δεν αλλάζει κάτι. Πάλι το ίδιο θα συμβαίνει. Όποτε δύο μαγνήτες συνδέονται παράλληλα μία μικρή πτώση στην ένταση πάντα υπάρχει. Μερικές φορές είναι αισθητή και άλλες φορές όχι.
solidstate Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Παιδια 1000 thnx που με κατατοπισατε, πανω που σκεφτομουν να αλλαξω μαγνητη και να πεταξω λεφτα τσαμπα...οσο για το hum canceling νομιζω οτι το noiz gate που χρησιμοποιω θα λυσει το προβλημα θορυβου και ενα πιο σωστο ρυθμισμα στους μαγνητες θα μειωσει στο αυτι αυτη την διαφορα εντασης στις θεσεις 2,4.
apo83 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Παιδια 1000 thnx που με κατατοπισατε, πανω που σκεφτομουν να αλλαξω μαγνητη και να πεταξω λεφτα τσαμπα...οσο για το hum canceling νομιζω οτι το noiz gate που χρησιμοποιω θα λυσει το προβλημα θορυβου και ενα πιο σωστο ρυθμισμα στους μαγνητες θα μειωσει στο αυτι αυτη την διαφορα εντασης στις θεσεις 2,4. Για μενα πολυ καλητερο απο το noizgate ειναι το hum debugger της electro harmonix... κοβει σχεδον τελειως οτι θορυβους προκειπτουν απο τους μαγνητες (και οχι μονο) αλλα δεν επιρρεαζουν καθολου το σημα της κιθαρας. http://www.andertons.co.uk/electric-guitar-fx/pid11841/cid579/electro-harmonix-hum-debugger-pedal.asp
skantzos Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Τότε τι τη θες τη stratocaster? ??? μήπως γιατί είναι η πιο όμορφη, και έχει τον καλύτερο ήχο neck μαγνήτη που υπάρχει; μήπως λέω; ;D ;D ;D εδώ σκέφτομαι να βάλω μόνο ένα μαγνήτη να τελειώνω με 5θέσιους 3θέσιους κ λοιπες αηδίες 8) πάντως στη 2 και 4 εγώ νότα δεν ακούω, για κανα κούφιο φανκο-ρυθμικό ντάξει αλλά αλλιώς δεν υποφέρεται ;) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 πάντως στη 2 και 4 εγώ νότα δεν ακούω, για κανα κούφιο φανκο-ρυθμικό ντάξει αλλά αλλιώς δεν υποφέρεται Wink +1000 Αν και ειναι κλασσικη θεση στα αυτια μου ακουγεται ψιλοφρικτα... ;D ;D,αν ομως συνδεσεις ΣΕ ΣΕΙΡΑ τους μαγνητες στις θεσεις αυτες,κατεβαινει ο θεος. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 πάντως στη 2 και 4 εγώ νότα δεν ακούω, για κανα κούφιο φανκο-ρυθμικό ντάξει αλλά αλλιώς δεν υποφέρεται ;) Ε τότε, πάρε να ακούσεις και κάτι άλλο εκτός από κούφια φανκο-ρυθμικά ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 πάντως στη 2 και 4 εγώ νότα δεν ακούω, για κανα κούφιο φανκο-ρυθμικό ντάξει αλλά αλλιώς δεν υποφέρεται Όταν θα αποφασίσεις να ασχοληθείς με σοβαρούς μαγνήτες, θα ακούσεις... ;) τον κλασσικό ήχο μίας Strato... Αν και ειναι κλασσικη θεση στα αυτια μου ακουγεται ψιλοφρικτα... MA KAΛΑ...και εσύ είσαι σοβαρός πρωί-πρωί? :o ;D Ο Σκάντζος είναι και μικρό (χαζό) παιδί χαρά γεμάτο...δεν θέλει πολύ να το πιστέψει... 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bakas Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 παιδια εχω και εγω μια ερωτηση σχετικα με μαγνητες...εχω μια επιφον σπεσιαλ 2...δεν 3ερω τι μαγνητες φοραει...3ερω μονο οτι απο πισω λενε epiphone f και r αντιστοιχα...γινετε να εχω πιο ....ακουστικο ηχο???να μην ακουγετε τοσο πολυ ΓΚΛΟΝ ...??????
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 MA KAΛΑ...και εσύ είσαι σοβαρός πρωί-πρωί? :o ;D Ο Σκάντζος είναι και μικρό (χαζό) παιδί χαρά γεμάτο...δεν θέλει πολύ να το πιστέψει... 8) +2 InfluenSir!
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 παιδια εχω και εγω μια ερωτηση σχετικα με μαγνητες...εχω μια επιφον σπεσιαλ 2...δεν 3ερω τι μαγνητες φοραει...3ερω μονο οτι απο πισω λενε epiphone f και r αντιστοιχα...γινετε να εχω πιο ....ακουστικο ηχο???να μην ακουγετε τοσο πολυ ΓΚΛΟΝ ...?????? Τι σχέση έχει αυτή η ερώτηση τώρα, με το συγκεκριμένο θέμα...από περιέργεια ρωτάω... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση