Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Λοιπον,εχοντας ως δεδομενο οτι ο bridge ειναι ο dimarzio super distortion και εχουμε μονο 2 humbuckers,και παιζουμε σχεδον αποκλειστικα NWOBHM,ποιος ειναι ο καταλληλοτερος για neck? Ακομα ενας super distortion ισως?

Δημοσιευμένο

Ενας Εvolution neck που ειναι εξαιρετικος μαγνητης για neck.......απο τους ελαχιστους που μου εκαναν εντυπωση και πιστεψε με δοκιμασα παααααααρα πολλους ;)....Tον ειχα και στη charvel so-cal αλλα επειδη δεν βρηκα καποιον bridge που να μου κανει κλικ......τον εφαγε και αυτον η μαρμαγκα...και εβαλα duncan bridge οποτε αναγκαστικα αλλαξα και τον neck. ;D

Παντως ειναι παρα πολυ καλος ....για dimarzio μαγνητης..

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

Pickguard βρισκεις παντου...

Οσο για τον Οικονομακη, οκ δεχομαι το οτι μπορει να θεωρειται εξαιρετικος, αλλα οι τιμες για τα pickguard ειναι απλα ΓΕΛΟΙΕΣ. Και μιλαμε για pickguard, κατι που μπορει να κοψει αριστα σχεδον καθε τεχνιτης...

95 ευρω για ενα κλασσικο, pearl strat pickguard...σορυ αλλα εμενα μου φαινεται σαν αγγελια "Ζητειται μα**κας".

Δημοσιευμένο

Pickguard βρισκεις παντου...

Οσο για τον Οικονομακη, οκ δεχομαι το οτι μπορει να θεωρειται εξαιρετικος, αλλα οι τιμες για τα pickguard ειναι απλα ΓΕΛΟΙΕΣ. Και μιλαμε για pickguard, κατι που μπορει να κοψει αριστα σχεδον καθε τεχνιτης...

95 ευρω για ενα κλασσικο, pearl strat pickguard...σορυ αλλα εμενα μου φαινεται σαν αγγελια "Ζητειται μα**κας".

χα χα εχεις ενα δικιο ειναι λιγο ακριβα... δεν ξερω γενικα ποσο ευκολο ειναι να φτιαξεις κατι τετοιο απλα το ειπα ετσι σαν εναλακτικη...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...