ignantios Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Σωστος ο μαστορας!Σαν καινουρια! εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα τοσο καλη δουλεια.........εκανε παρα πολυ καλη δουλεια. ευχαριστω και τα παιδια που μου τον γνωρισαν marathon-Ksekourdistos p.s marathon.....εχουμε δουλεια να κανουμε........... ;D RUN FOREST....RUN!!!!
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Είσαι και τυχερουλης...την εβγαλες με τοπική επιδιόρθωση! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
ignantios Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Είσαι και τυχερουλης...την εβγαλες με τοπική επιδιόρθωση! Απλα ειμαι συμπαθητικο παιδι ολο σκερτσο και ναζι και τελικα πειθω ;D εχεις π.μ ;) RUN FOREST....RUN!!!!
aris 17561 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 αντωνη σε ποιον την πηγες τελικα ? στον jokerguitars ? γιατι εχω ακριβως το ιδιο παθει εδω και χρονια αλλα μου το εφτιαξε καποιος και μου την εκανε ετσι..... http://www.youtube.com/user/aris17561
ignantios Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 αντωνη σε ποιον την πηγες τελικα ? στον jokerguitars ? στον jokerguitars ;) RUN FOREST....RUN!!!!
aris 17561 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 στον jokerguitars ;) γιατι τοσο βαρυς ? αφου ξερεις οτι ειμαι ευαισθητος και θελω λιγη γλυκητητα.... τι μονολεκτικες απαντησεις ειναι αυτες ? :'( http://www.youtube.com/user/aris17561
Marillion Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Φοβερος ο Κακανιαρης!!! Κ σπουδαιος ανθρωπος!! Εχει κ κατι ακουστικες φτειαξει ολο γλυκα...!!! Αντωνη η κιθαρα σου αξιζε μια τετοια περιποιηση μιας κ με εντυπωσιασε οταν την ακουσα!! Χαιρομαι που αποκατασταθηκε η ζημια ( κ που σε ειδα την Παρασκευη στο liveακι μας!!!) Lets ...Rock!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση