kotsikatos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Καλημερα παιδια!Ενδιαφερομαι να παρω ενα σετ ηχειων εχω καταληξει στα YAMAHA AX-15 αλλα κολλαω στον ενισχυτη...Εδω εχω την απορια! Ολοι οι ενισχυτες γραφουνε στην φωτογραφια π.χ. 960watt και απο κατω διευκρινιζει καποιος ενισχυτης οτι στα 2 x 480 w, 4 ohm 2 x 310 w, 8 ohm 1 x 900 w, 8 ohm, mono bridged Τα ηχεια που εχω επιλεξει εγω ειναι 400wattt/1 αρα στο συνολο 800 πως λοιπον γινετε αφου εινια 800watt τα ηχεια και ο ενισχυτης στα 8Ω δινει 310w στο καναλι να τα οδηγησει;; Μηπως οταν δει μεγαλυτερα watt περναει αυτοματος στα 4Ω;; Τι γινετε εξηγηστε μου καποιος! ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
gdevelek Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 δεν διευκρινίζεις την μέση αντίσταστη των ηχείων σου αν είναι 8Ω, τότε μια χαρά θα τα οδηγήσει ο ενισχυτής, απλά δεν θα οδηγήσει στο μέγιστο που μπορούν, αφού μπορεί να τους δώσει 310 βάτ ενώ αυτά αντέχουν 400 και 50 βατ να ήταν ο ενισχυτής, πάλι θα τα οδηγούσε, αλλά βέβαια σε ακόμη μικρώτερες εντάσεις
kotsikatos Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Τι εννοεις την μεση αντισταση των ηχειων φιλε μου;; http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=30682 Ορισρτε δες και το λινκ για πιο πολλες πληροφοριες
gdevelek Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 8άρια είναι οπότε ισχύει ό,τι σου έγραψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση