takisffff Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Παιδιά ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να εξάγει την μουσική από videaκι σε mp3 χωρίς να θέλει πολλά για να το μάθω?Κάτι απλό δεν μ ενδιαφέρει η ποιότητα.Μία φορά θα χρησιμοποιηθεί κ τέλος.
neeq Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 http://www.aoamedia.com/audioextractor.htm Κατεβασε τη δωρεαν εκδοση του. Πανευκολο προγραμμα ;)
ThePilgrim Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Εγώ θα πρότεινα το pazera audio extractor ....another day.....another corpse....another reason...
jeremy Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Αν ενδιαφέρεσαι για εξαγωγή μουσικής από βίντεο του youtube, τσέκαρε το VDownloader. Πανεύκολο στη χρήση ;)
mastixas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Πάρε ένα να τα κάνει ΟΛΑ! Xilisoft Video Converter
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 κατεβασε το super . σιγουρα ειναι καλυτερο απο ολα και ειναι και τσαμπα Recording is God's way of tellin you that you suck
takisffff Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Αν κ τώρα πια έχω κάνει την δουλειά μου ευχαριστώ πολύ κ εσάς παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση