Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Λοιπον.φεντερ στρατ ντελουξ ειναι  η κιθαρα.Το radius το ακολοθουν οι χορδες,απλα υπαρχει αυτο το τριξιματακι.το θεμα ειναι οτι πρινβαλω χερι και μπλεξω με μαστορες δεν ειχα προβλημα.δεν ειναι να πεισ οτι το εκανε και πριν.πολυ δυνατα δεν τις κοπαναω αλλα ουτε και τις χαιδευω,παιζω φυσιολογικα(λεμε τωρα).οσο το να βρω αλλο μαστορα δεν παιζει,αλλα λεφτα δεν εχω να δωσω.

Long live Heavy Metal

Δημοσιευμένο

Λοιπον.φεντερ στρατ ντελουξ ειναι  η κιθαρα.Το radius το ακολοθουν οι χορδες,απλα υπαρχει αυτο το τριξιματακι.το θεμα ειναι οτι πρινβαλω χερι και μπλεξω με μαστορες δεν ειχα προβλημα.δεν ειναι να πεισ οτι το εκανε και πριν.πολυ δυνατα δεν τις κοπαναω αλλα ουτε και τις χαιδευω,παιζω φυσιολογικα(λεμε τωρα).οσο το να βρω αλλο μαστορα δεν παιζει,αλλα λεφτα δεν εχω να δωσω.

Long live Heavy Metal

EEEEEE πες το ρε συντροφε...........λοιπον επειδη εχω και εγω την συγκεκριμενη ...αν και ειναι το καλυτερο οργανο που εχω πιασει εγω στα χερια μου θα σου πω το εξης:η κιθαρα δεν ειναι για φοβερα low action γιατι θα εχεις το συγκεκριμενο προβλημα που αναφερεις.......για μενα πηγαινε στις 2 βιδες που εχει το τρεμολο επανω και ξεβιδωσε λιγο απο την μερια των μπασων χορδων ετσι ωστε να σταματησει το τριξιμο.Δεν ειναι προβλημα ουσιαστικο και μην την ξαναστειλεις σε μαστορα γιατι απλα θα τρως τα λεφτα σου.Οι συγκεκιρμενες κιθαρες δεν θελουν πολυ χαμηλα τις χορδες.Στην charvel που εχω οι χορδες ειναι πολυ χαμηλα χωρις να αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα, η fender ομως ειναι αλλη ιστορια.Μια χαρα ειναι η κιθαρα ανεβασε ελαχιστα τις χορδες απο την μερια που σου ειπα και παιζε διαδοχικα στα κατω κατω ταστα μετα το 12ο τις μπασες χορδες μεχρι να σταματησει το τριξιμο. ;).Problem solved ;D

p.s τι κιθαρες ειναι αυτες οι american deluxe!!!!!!!!!!!! καταπληκτικο οργανο.....εχω μπει στην πριζα να παρω και μια απο την καινουργια σειρα.......αλλα θα με διωξουν απ'το σπιτι.

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

στο περιπου σου λεω μιας και μπορει να διαφερει απο κιθαρα σε κιθαρα αυτο......εμενα στο 5ο ταστο χωραει ακιρβως μια πενα .73 mm απο τις μπασες χορδες..........πιστευω ειναι μια χαρα για τετοιο οργανο...ουτε πολυ ψηλα ουτε πολυ χαμηλα...........και πολυ ευκολοπαιχτη.........για κανε μια δοκιμη :)

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

Α ναι,ξεχασα.Αθηνα ειμαι,για την ακριβεια Μενιδι.

μενουμε στην ιδια περιοχη,αν μπορω να βοηθησω σε κατι πες μου με πμ !

EXPECT THE UNEXPECTED...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...