kguitar Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου τελευταια (ισως θα επρεπε να εχω επιλεξει ενα βαρυ κι' ασηκωτο blues) αλλα μου αρεσει η γκρουβα στο συγκεκριμενο κομματι. Σορυ για το ακραιο pan της κιθαρας, προσπαθησα να το ισορροπησω με το ακραιο δεξι του πιανου ελεω backing track Ανοιχτος σε ολα τα σχολια :) cantaloupe1.mp3
Sinios Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Φοβερός το άκουσα ευχάριστα! Αν κ έλλειπε ο Λούκι Λούκ κ οι Ντάλντων απο το Σαλλούν!!!! ;D Να είσαι καλά κ με ωραία παιξίματα.... Αυτά απο εμένα ;) Το pan της κιθάρας δεν με ενόχλησε! http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes
rocka-vic Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Αν κ έλλειπε ο Λούκι Λούκ κ οι Ντάλντων απο το Σαλλούν!!!! ;D Μάλλον δεν έχεις ακούσει το πρωτότυπο και ούτε ξερεις τι είδος μουσική ειναι. ;D Πάντως σίγουρα δεν είναι Σαλουν. Δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου τελευταια (ισως θα επρεπε να εχω επιλεξει ενα βαρυ κι' ασηκωτο blues) αλλα μου αρεσει η γκρουβα στο συγκεκριμενο κομματι. Σορυ για το ακραιο pan της κιθαρας, προσπαθησα να το ισορροπησω με το ακραιο δεξι του πιανου ελεω backing track Ανοιχτος σε ολα τα σχολια :) Μου άρεσε αρκετα. It dont mean a thing, if it ain't got that swing...
Sinios Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Μάλλον δεν έχεις ακούσει το πρωτότυπο και ούτε ξερεις τι είδος μουσική ειναι Ναι δέν το έχω ακούσει... Άρα πετάμε τον Λούκι Λούκ κ τους Ντάλντον απο το Σαλλούν κ αλλάζουμε την επιγραφή του Σαλλούν σε Jazz πιάνο Bar ;) ;D ;D ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes
THEOD Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Πολυ ωραιο είναι :) Στη Θέση σου Θα άρχιζα και παίξιμο σε δεκαταεκτα μετα απο ενα σημείο στα crescendo και μετα θα χαλάρωνα αλλα αυτα ειναι γουστα ;) Eχεις και καλο και καθαρο ηχο στο παίξιμο (κρυστάλλινο)
marilazi Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 ειναi ευκολο να μας χαρισεις το backing track ?!> thank you www.mariolaz.com
kguitar Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Πολυ ωραιο είναι :) Στη Θέση σου Θα άρχιζα και παίξιμο σε δεκαταεκτα μετα απο ενα σημείο στα crescendo και μετα θα χαλάρωνα αλλα αυτα ειναι γουστα ;) Eχεις και καλο και καθαρο ηχο στο παίξιμο (κρυστάλλινο) Eυχαριστω φιλε μου. Aληθεια ειναι οτι ηθελε λιγο πιο «τσιτα» σε καποια σημεια αλλα μαλλον το φοβηθηκα καπως. Tο backing track απο αυριο παιδια γιατι ειμαι στη δουλεια
ignantios Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 πολυ καλο............με ωραιο ηχο...και ωραιες μελωδιες.......... RUN FOREST....RUN!!!!
blue Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Πολυ ωραίος :) Και ήχος και φρασεολογία και άνεση και όλα. Μπράβο :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση