skantzos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 pivot screws είναι αυτές που βλέπεις από μπροστά. Τα παιδιά σου λένε για τις βίδες πίσω στην κοιλότητα που κρατάνε τη λάμα όπου δένουν τα ελατήρια και είναι παράλληλες. Μου έχουν προτείνει επίσης να κάνω το tremolo από floating σε flush (δηλαδή να ακουμπάει το σώμα τής κιθάρας ) αλλά αυτό θέλω να το αποφύγω γιατί μετά θα θέλουν σεταρισμα τα πάντα (micro tilt,string action,truss rod...) δεν ισχύει αυτό, απλά σφίγγεις τα ελατήρια η/και προσθέτεις ελατήρια για να κολλήσει το τρέμολο στο σώμα και είσαι ετοιμος. Αν έχει πρόβλημα σεταπ, αυτό το έχεις έτσι κι αλλιώς, και ευκαιρία να το μάθεις :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
andreashad92 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 εντάξει έχω σφίξει πολύ τις βίδες και τώρα κάθετε η γέφυρα.... μήπως όμως τις έχω σφίξει υπερβολικά κι έχουμε κανα άλλο πρόβλημα? God's name is John...
skantzos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 ναι άμα τις σφίξεις πολύ μπορεί να... σε πονέσει το χέρι :) με γειές και καλά dive :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
andreashad92 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 ναι άμα τις σφίξεις πολύ μπορεί να... σε πονέσει το χέρι :) με γειές και καλά dive :) χαχαχα σε ευχαριστω πολυ!! αλλα δεν εννοουσα κανα προβλημα με το χερι μου!! :)....μη χαλάσω τις βίδες φοβάμαι... God's name is John...
Sinios Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 χαχαχα σε ευχαριστω πολυ!! αλλα δεν εννοουσα κανα προβλημα με το χερι μου!! :)....μη χαλάσω τις βίδες φοβάμαι... Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις βίδες που λές ίσα ίσα όταν είναι πιο μέσα κρατάνε καλύτερα! Το βίδωμα κ το ξεβίδωμα συνέχεια μπορεί να χαλάσει την τρύπα του ξύλου η βίδες δεν παθαίνουν τίποτα ;) Σιγά σιγά κ με το μαλακό κ καλή επιτυχία ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Κρίμα το τρέμολο όμως... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
andreashad92 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Κρίμα το τρέμολο όμως... υποθέτω εννοείς την κίνηση προς τα πίσω....δεν το μετάνιωσα καθόλου...τα μονα που θα μου λείψουν είναι κάτι "OVER-bends"..... τουλάχιστον όμως τώρα θα μπορώ να "χτυπάω" τις χορδές σαν άνθρωπος ;D.. God's name is John...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση