panagis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Σας παρουσιαζω μια κιθαρα που εφτιαξα. Σωμα δικη μου κατασκευη poplar με zebrano καπακι και Lollar μαγνητες
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Που είναι??? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Sinios Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Που είναι η κιθάρα....άλλαξε το Νόιζ κ δεν μπορώ να την δώ ??? Α κ καλός ήρθες στο νέο πια Νόιζ! http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes
panagis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Προσπαθω να ανεβασω φωτο και δεν... >:(
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Προσπαθω να ανεβασω φωτο και δεν... >:( Κάνε "απάντηση" και κάτω από το κουτάκι που γράφεις επέλεξε "πρόσθετες επιλογές". Στην "επισύναψη αρχείου" --> "αναζήτηση" παίρνεις μια φωτό από το PC σου (ή περισσότερες). Είναι απλό. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
mariopol Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Ωραιος Παναγη! Αν και το ζεμπρανο δεν με εξιταρει :) για πες για γεφυρες μπρατσο κτλ. www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
Sinios Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Μου άρεσε πολύ κ η κιθάρα αλλα κ το φόντο του τοίχου απο πίσω! ;D Απο ότι βλέπω είσαι αριστερόχειρας ε? Ωραία δουλειά κ καλόπαιχτη ;) http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes
odis13 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Ωραια δουλεια. Ετυχε να δω το σωμα και απο κοντα, και αν και δεν ειμαι πολυ φαν των επιπλο-ξυλων σε τετοια οργανα, το συγκεκριμενο δειχνει αρκετα ομορφο.
panagis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Μαγνητες Lollar μπρατσο απο Wd music με vintage frets και 3saddle vintage γεφυρα απο stew mac. Kλειδια callaham.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση