audiokostas Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Ρε τα γράμματα αν γίνεται. Ήδη με πονάνε τα μάτια μου... :( Γιατί; Τί έχουν; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Ωραίο το νέο Look, ανυπομονώ να το δω μέσα από το ipad ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Ωραίο το νέο Look, ανυπομονώ να το δω μέσα από το ipad ;D Είναι το ίδιο με το IPod...δεν χρειάζεται να περιμένεις ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Είναι το ίδιο με το IPod...δεν χρειάζεται να περιμένεις ;) Μέχρι στιγμής δεν έχω χειριστεί Ipod με οθόνη, το παλιό shuffle είχα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Λυπηθείτε και τους Mac Users...πολλές σπασμένες εικόνες... Τα μισά σηματάκια επανήλθαν...Thanks... φτιάξτε τώρα και τις εικόνες κάτω από τους Modulators, για να μπορούμε να δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bihlas87 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δροσερό και λιτό, πετυχημένο. Όντως λίγο περισσότερο contrast ίσως χρειάζεται. Kαι ένα φρεσκαρισματάκι στο logo για να δένει καλύτερα δεν θα ήταν άσχημο.
apache Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 τελικα τι θα γινει με τις παλιες αγγελιες ρε παιδες?
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 πανε αυτες φανταζομαι, τις εφαγε η μαρμαγκα,ετσι κι αλλοιως θα καταργουνταν καποια στιγμη. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
soter79 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Καλημέρα παιδιά ωραίες είναι οι αλλαγές και θα πρότεινα τα εξής: 1) Ο συνδιασμός του μπλέ με τα χρώματα που ήδη χρησιμοποιείτε νομίζω οτι θα ταιριάξει, 2) Δεν υπάρχουν τα προσωπικά μυνηματα μου πουθενα !!!Σβηστηκαν ή θα επανέλθουν??? Καλό κουράγιο και καλη συνέχεια ;)
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 τελικα τι θα γινει με τις παλιες αγγελιες ρε παιδες? Πάμε κατευθείαν στις καινούριες: http://smart.noiz.gr/ 2) Δεν υπάρχουν τα προσωπικά μυνηματα μου πουθενα !!!Σβηστηκαν ή θα επανέλθουν??? Κάτω απ'το άβατάρ σου, λέει Π.Μ.: ###, κάνεις κλικ στο νούμερο. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση