audiokostas Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Λυπηθείτε και τους Mac Users...πολλές σπασμένες εικόνες... NO MERCY >:( Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 NO MERCY >:( Σε λίγο καιρό...μονόδρομος, όπως βλέπεις... http://itunes.apple.com/app/polytune/id364009203?mt=8 Thanks ginargiros Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Σε λίγο καιρό...μονόδρομος, όπως βλέπεις... Για αυτούς που κουρδίζουν..... ;) Εγώ από την άλλη είμαι τους τυχερούς / άτυχους που απήγαγαν οι εξωγήινοι και μου κάναν εμφύτευση τσιπάκι με λά βόμβο το οποίο ενεργοποιείται όταν φυσήξω κλείνοντας στόμα και μύτη. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
gdevelek Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Λυπηθείτε και τους Mac Users...πολλές σπασμένες εικόνες... το Mac τις έσπασε, από τον server έρχονται σε ένα κομμάτι
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Για αυτούς που κουρδίζουν..... ;) Εγώ από την άλλη είμαι τους τυχερούς / άτυχους που απήγαγαν οι εξωγήινοι και μου κάναν εμφύτευση τσιπάκι με λά βόμβο το οποίο ενεργοποιείται όταν φυσήξω κλείνοντας στόμα και μύτη. Nαι αλλά μην ξεχνάς ότι είναι και τηλέφωνο...για να τηλεφωνάς οι εξωγήινοι μήπως σου έβαλαν τίποτα άλλο στην άλλη τρύπα? ;) Εάν όχι, ζήτα τους να το κάνουν την επόμενη φορά ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 το Mac τις έσπασε, από τον server έρχονται σε ένα κομμάτι άρα κάτι δεν έγινε καλά... αυτό λέω, γιατί πρίν ΔΕΝ τις έσπαγε Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Εάν όχι, ζήτα τους να το κάνουν την επόμενη φορά ;D ;D Φροντίζουν οι γήινοι ιθαγενείς για αυτό. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Minoru Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Ρε τα γράμματα αν γίνεται. Ήδη με πονάνε τα μάτια μου... :(
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Φροντίζουν οι γήινοι ιθαγενείς για αυτό. ;) ΔΝΤ και εσύ...εεε? Ρε τι έχουμε πάθει... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση