Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 συγχαρητηρια για ολη τη προσπαθεια. αυτα που δεν μου αρεσουν πολυ: 1. το ασπρο φοντο μου ειναι λιγο κουραστικο.μια εξτρα πινελια τουλαχιστον που να θυμιζει λιιιγο το παλιο... 2. το noiz logo ειναι πολύ ψηφιακό. Νομίζω πρέπει να βρεθεί μπουτίκ γραφίστας να του δώσει εναν analog factor. Επίσης, προτείνω το μεγάφωνο να γίνει κόκκινο και να αφήσει μουστάκι. γιατι οχι και τρισδιαστατο? 3. τα γραμματα λιγο πιο εντονα ?? (μηπως να δημιουργηθει ομαδα χρηστων...¨οι fεndεrόπληκτοι) :P :P :P Mesa/Boogie & Strato
radiator Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Πολυ ομορφο (σχεδον* τελειο θα ελεγα!) :) bravo! 8) *μονο και μονο επειδη ακομα βελτιωνεται Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!
bihlas87 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Kάτι που υποννοεί το music technology και διατηρεί το αγαπημένο μας πορτοκαλί... είναι και analog
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Επίσης, προτείνω το μεγάφωνο να γίνει κόκκινο και να αφήσει μουστάκι. Αυτό? ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
radiator Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 ... και διατηρεί το αγαπημένο μας πορτοκαλί... είναι και analog +1 ...το πορτοκαλι εναι... high-tech και το μπλε... boutique ;) Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!
rocka-vic Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 το noiz logo ειναι πολύ ψηφιακό. Νομίζω πρέπει να βρεθεί μπουτίκ γραφίστας να του δώσει εναν analog factor. Επίσης, προτείνω το μεγάφωνο να γίνει κόκκινο και να αφήσει μουστάκι. Εγώ πάντως συμφωνώ :D It dont mean a thing, if it ain't got that swing...
kguitar Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Welcome back :) Επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω και τις 10 σελιδες θα γραψω πραγματα που ισως καποια απο αυτα εχουν γραφτεί. Σαφεστατα πιο αναλαφρο και καθαρο το καινουριο χρωμα (γκρι) και πολυ ωραιες αντιθεσεις με το πορτοκαλι. Αυτο που με ενοχλει καπως ειναι η συνεχης χρηση regular γραμματοσειρας. Θα προτιμουσα να εναλλασεται με κατι bold (πχ τα nickname μας) ή το αντιθετο*. Επισης κυριως για τη πρωτη σελιδα θα προτιμουσα οι θεματικες ενοτητες (πχ νοιζ καφε) να διαχωριζουν η μια απο την αλλη (αν οχι με αλλο χρωμα εστω σε καποιο τονο του ιδιου χρωματος). Δεν ειμαι υπερ της αλλαγης του logo (δεν συνηθιζεται στη γραφιστικη), ισως καποια μικρη πινελια. Α, επισης με ενοχλει το flash banner που καλυπτει στο πανω μερος το βασικο πλαισιο. Ευχομαι να μην ξανασυμβει κατι τετοιο κακο στο site (επίθεση), και η καινουρια φρεσκαδα που φερνει να δρασει θετικα :) *Εdit: εννοώ για τη πρωτη σελιδα μονο
odis13 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Eνα τελειως minor point που προσεξα τωρα και ειμα να αναφερω μιας και ειμαστε σε διαδικασιες αναβαθμισης: Το Userbox πανω αριστερα μπορει να κοντυνει λιγο. Εχει 4-5 γραμμες κενες μεσα του, μεταξυ του "απαντησεις" και "logout". Αν δεν ειναι μπελας μπορει να κοντυνει λιγο και ετσι να ερθουν τα φρεσκα κανα εκατοστο πιο πανω. (κουφη προταση? ε λιγο.)
radiator Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Θα δουμε και καμμια αναβαθμιση στο site των Αγγελιων γιατι αρχιζει να μου φαινεται ... παλιομοδιτικο!!! ;D ;D ;D Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!
skantzos Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 1. τα λινκ στους πίνακες έχουν άλλο χρώμα όταν είναι visited που μου φαίνεται λίγο άκυρο γα φόρουμ 2. οι αγγελίες ίσως καλύτερα να ανοίγουν σε άλλη καρτέλα "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση