solega Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 οι συναλλαγες του καθενος χαθηκαν??? η μηπως ειναι προσωρινο?
freerock1974 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 οι συναλλαγες του καθενος χαθηκαν??? η μηπως ειναι προσωρινο? Ειναι στα πλαισια των περικοπων κι αυτο.. ;D 20-30% κατω... Εχει και τα καλα του ομως... Αν ειχες αρνητικο feedback,ξεκινας απ την αρχη πεντακαθαρος... ::) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
blue Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Βρισκόμαστε σε διαδικασία αναβάθμισης. Γι αυτό μη σας παραξενεύουν οι αλλαγές ή το ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα έχετε συνηθίσει. Θα επανέλθουμε σύντομα στους ρυθμούς μας με σημαντικές βελτιώσεις για μεγαλύτερη ευχρηστία και περισσότερα καλούδια. Ζητούμε την κατανόηση σας. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
neeq Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Ειναι στα πλαισια των περικοπων κι αυτο.. ;D 20-30% κατω... Εχει και τα καλα του ομως... Αν ειχες αρνητικο feedback,ξεκινας απ την αρχη πεντακαθαρος... ::)
freerock1974 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Mπουαχαχαχχαχαχαχχαχαχχχαχαχαχα!!! Καλο! Το πεντακαθαρος παντως το ειπα εντελως τυχαια!Φοβερο! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Evilnye Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 Προσωρινό είναι λέμε, υπομονή. Πάντως εμένα με βολεύει πολύ το τωρινό interface. Αν φτιαχτεί εμφανισιακά (βλέπε κιτρινάκι) και επανέλθουν ένα δυο πράγματα (αξιολογήσεις, Noizbox, full showroom) στα ίσα τους το προτιμώ από το παλιό :)
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 αυτη η αλλαγη εμενα δε μου αρεσε Σε αυτό το site η ένδειξη "συναλλαγές" είναι άχρηστη. Στο δίπλα όμως http://smart.noiz.gr/ είναι χρήσιμη Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 εγω το συνηθισα....ακομα και το χρωμα...και ειναι και πολυ πιο γρηγορο...αρκει να αλλαχτει η στηλη των φρεσκων..να μικρυνει η γραμματοσειρα για καλυτερη επισκοπηση των τιτλων χωρις πολλα αποσιωποιητικα. www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση