Guru Nikolas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Guru Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Πιο ξεκούραστω στο μάτι, που χαλαρό, πιο... ωραιο... Το μόνο που λείπει είναι τα πρόσφατα ποστ αριστερά, αλλιώς είμαστε εντάξει λέω! ;) Ααα... ΓΕΙΑ και χωρίς το κιτρινάκι μας... :) Home - Editions Musica Ferrum
takisffff Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Το μόνο που λείπει είναι τα πρόσφατα ποστ αριστερά, αλλιώς είμαστε εντάξει λέω! ;) Κ εμένα αν κ δε το χρησιμοποιούσα.Μάλλον από συνήθεια είναι.
yannis37 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 βλεπετε πουθενα αγγελιες η πηγανε υπερ πιστεως και τωρα ειναι μονο smart.noiz.gr? ΜΠΛΕ εχουν ολοι......κανα άλλο λιγο πιο σπανιο θα ηταν καλύτερο HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Κατ αρχήν δεν είναι κίτρινο. Είναι amber trasnparent over Noiz Ash(es). Με βουδιστικές και φενγκσουϊκές προεκτάσεις που δεν αντιλαμβάνεσθε. To καινούριο Sonic Blue είναι ψιλοαπαράδεκτο και θα πρέπει να διορθωθεί πάραυτα. Αυτά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
iliasbass Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 δεν ειν' κακο.... μια χαρα το κοβω.... πολυ χ α λ α ρ ο chill out!!! κεραυνοπουλο εν δραση!!!
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Μάθαμε ποιός έκανε την επίθεση στο Noiz? Αληθεύει ότι ήταν εξωγήινοι ή το ΔΝΤ αφού είδε το section "Με τι όργανα παίζουμε"? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Μάθαμε ποιός έκανε την επίθεση στο Noiz? Αληθεύει ότι ήταν εξωγήινοι ή το ΔΝΤ αφού είδε το section "Με τι όργανα παίζουμε"? Ήταν εξωγήινοι......εξαιρετικά ταλαντούχοι ........... από τον Καναδά. ;D Nuff said. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 ........... από τον Καναδά. ;D ...και σας είχα πεί, να φέρεστε καλύτερα στον Διόνυσο Λαζάνη...;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Sinios Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Εγώ πάλι δεν μπορώ να το συνηθίσω αυτό το χρώμα...νομίζω είμαι σε άλλο forum! ::) Αλλά βλέπω την γνωστή καλή παρέα του Νοιζ! ;) Να μου πείς κ απο την άλλη έρχεται το καλοκαίρι κ πρέπει να μπαίνουμε στο κλίμα ;D [/img] ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!! http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes
bihlas87 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!! Άρα κάτι σε surf ή sea foam green ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση