Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

μοναδα μετρησης στα ηλεκτρονικα κουρδιστιρια

Δημοσιευμένο

τα περισσοτερα χανουν μετα απο μεγαλη καταπονηση του floyd..... αν αυτο περισσοτερο φαινεται στο κουρδιστηρι και οχι στα αυτια σου, ειναι φυσιολογικο!

NON SERVIAM...

Δημοσιευμένο

Τσέκαρε τις "λεπίδες" στις οποίες γίνεται η επαφή με τις βίδες. Εκεί συνήθως υπάρχει η φθορά που δημιουργεί τέτοιου είδους προβλήματα. Στο jemsite.com υπάρχουν πολλοί που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Τσέκαρε κι εδώ:

http://www.jemsite.com/articles-menu/maintenance-modifications/

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Άμα η κιθάρα είναι σωστά σεταρισμένη και αλλάζεις με κατάλληλο τρόπο τις χορδές δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα, παρά μόνο στην περίπτωση που οι χορδές που φοράς είναι παλιές. Έχω κιθάρα με edge pro και lo pro edge και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Οπότε, καλύτερα κάνε της ένα σωστό set-up πριν αρχίσεις να λύνεις το τρέμολο για να εντοπίσεις το πρόβλημα.

www.myspace.com/utmostcontemptband

Δημοσιευμένο

πειτε μου ενα σωστο μαστορα απο θεσσαλονικη και θα παω...βασικα μονο στον doctor fret δεν πηγα..

Δημοσιευμένο

να κάνω μια κουτή ερώτηση: να υποθέσω ότι έχει lock nut το οποίο και χρησιμοποιείς;

Ενοειται
Δημοσιευμένο

πειτε μου ενα σωστο μαστορα απο θεσσαλονικη και θα παω...βασικα μονο στον doctor fret δεν πηγα..

Στον Doctor Fret έπρεπε να πάς πρώτα να ρωτήσεις.

Έτσι για να σου πεί μερικά πράγμα είναι πολύ καλός στην κουβέντα κ θα σου προτείνει κάποια καλή λύση!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...