RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Τώρα που σας βρήκα. H EJ τι προφίλ έχει; Και είναι το ίδιο προφίλ με τις άλλες 12'' που είχε βγάλει η Fender το 83; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 D Shape αρκετα παχυ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Αααα οκ. Thanks SF! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
kostas80 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 D Shape αρκετα παχυ. το οποίο σκοτώνει ;D ;D ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
longshadow Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Στην ουσία έχω κι εγω clapton strat... buddy guy έχω δηλαδή, αλλά έχουν ακριβώς ίδια ηλεκτρικά, μπράτσο,τάστα, μαγνήτες κλπ και διαφέρουν μόνο στο ξύλο του σώματος. (alder η clapton, ash η guy...) Όταν την πήρα πριν απο 10-15 χρόνια οι sensors με είχαν βολέψει κάπως λόγω του οτι ήταν noiseless ( δούλευα και λίγο νύχτα τότε...). Πριν απο 1-2 χρόνια όμως δεν άντεξα να μην της αλλάξω μαγνήτες και βάζοντας "πραγματικούς" μονούς ένιωσα οτι είχα μια περισσότερο "πραγματική" strat... :) Το μπράτσο και τα τάστα πάντως τα συνήθισα σχετικά εύκολα, δεν ήταν κάτι που με είχε προβληματίσει πολύ... Εννοείται βέβαια οτι με 6105 ή medium jumbo θα ήταν πιο ευκολόπαιχτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση