Tthawth Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 flea' date=' les claypool, και dirk lance απο incubus.[/quote'] Αυτος των incubus παιζει σε ολους τους τους δίσκους? Ένας δίσκος που άκουσα απο Incubus ειναι πήχτρα στο slap και καλα κανει, αλλα σε όλους τους άλλους δίσκους παίζει νορμαλ μπασσογραμμές. http://www.facebook.com/fourlt
oizgeorge Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Steve Harris.... Ο ανθρωπος παιζει λυσσασμενα!!! τον ειδα μαλακασα και εμεινα... μαλακασ(ασα). Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
maidenas Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Hallowed Be Thy Name Lord Of Darkness If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..."
sonap Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 flea, stuart hamm Αλλά μην ξεχνάτε τους Έλληνες: Εκτός από Γιώτη (Κιουρτσόγλου) είναι και ο Καρράς από Τρύπες. Φοβεροί και όσοι παίξαν με Cure. Cure, η χαρά του μπασίστα... Α, και Faith no more. http://myspace.com/panostheo
pastelius Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Stanley Clarke: Gary Peacock: Aston 'familyman' Barrett: feel da FUNK blast
SamTheRipper Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Εμένα μου αρέσει πολύ ο μπασίστας των Dream Theater(δε μου έρχεται το όνομα). Αυτό που μου αρέσει σε αυτόν είναι ότι παίζει με δάκτυλα και ότι παίζει και αρκετά γρήγορα με apoyando(δάκτυλα δηλαδή)πράγμα που θέλει αρκετή εξάσκηση
pastelius Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Εμένα μου αρέσει πολύ ο μπασίστας των Dream Theater(δε μου έρχεται το όνομα). John Myung feel da FUNK blast
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Φίλε Sam δες πιο πίσω έχω ένα βίντεο του Myung , τσέκαρέ το... :wink: Sonap όντως και των Faith No More είναι φοβερός. Μπράβο σου που τον θυμήθηκες :) Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση