mij Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Mingus mingus! Καλα' date=' οκ. Ποιος ακουει Mingus να γουστάρει σημερα?[/quote'] ΕΓΩ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!!!!! LES CLAYPOOL ...γουσταρεί κανείς Primus?? Απίστευτοι!! Επίσης: JACO GARY WILLIS JOHN PATITUCCI DAVE HOLLAND CHARLIE HADEN RON CARTER LARRY GRENADIER GARY PEACOCK MIROSLAV VITOUS RAY BROWN ALAIN CARON MARK EGAN κτλ
panagiotis Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν εκτός από Cliff Burton που είπα στην αρχή γουστάρω πολύ τους παλιούς, δηλαδή: Roger Waters, Roger Glover, John Paul Jones, Bob Daisley, Geddy Lee, Geezer Butler κλπ. Επίσης ένας απ 'τους αγαπημένους μου είναι και ο John Myung των Dream Theater. Απλά απίστευτος ο τύπος. Για πάρτε και ένα βιντεάκι και απ 'αυτόν: Βass is a state of mind...
AppliedStucco Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Πρώτο μου ποστ... :wink: Λοιπόν, εεε... από τους αγαπημένους μου... Tim Commerford (RATM), Justin Chancellor (Tool), Bootsie Collins 8) Και λόγω απλότητας και στυλ.. :D Mike Dirnt (Green Day) (πριν φλωρέψει), Sid Vicious (The Spots)
fleamail Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Προσωπικά βρίσκω τον πιό ευφάνταστο μπασίστα στον αντίχειρα του Flea. Δεν κατέχει απο μουσική και ίσως για αυτο να ξεχωρίζει. Εαν ήξερε που να βαρέσει θα ήταν... καποιος άλλος βαρετός! Ευφάνταστος 100% Συμφωνώ! + ότι σκέφτεται σαν τρομπετίστας παρά σαν μπασίστας αλλά παραμένει rock steady! :wink: O Mccartney ήξερε να γράφει καταπληκτικές μπασογραμμές για την απίστευτη μουσική που έγραφε! Για να καταλάβεις πραγματικά την αξία του ως μπασίστας πρέπει να ακούσεις beatles από καλό ηχοσύστημα! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
panos1984 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Victor Wooten John Patitucci Γιωτης Κιουρτσογλου ... μερικοι απο τους αγαπημενους μου "Everything should be made as simple as possible, but no simpler" (except my pedalboard)
stanley Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 τα ίδια πράγματα θα λέμε κάθε φορά?
c.dayz Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 α...και..... γιωτη κιουρτσογλου les claypool .... I-Empire.
firelick Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 flea, les claypool, και dirk lance απο incubus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση