Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Η ευφυία του, κατά την άποψή μου, είναι ότι σε τόσες απλές μελωδίες εμποτίζει δικούς του φαινομενικά απλούς μελωδικούς δρόμους που δεν ξεφεύγουν αλλά αναδεικνύουν το κομμάτι. Στέκονται και ως αυτόνομες μελωδίες. Και είναι το στυλ του μπάσου που μου αρέσει.

Όπως και του Donald Dunn ή του Palladino αλλά και του υποτιμημένου Leon Wilkeson (νταξ, κολλήματα είναι αυτά) σε μικρότερο βαθμό.

Συνήθως, στα δικά μου βιβλία, όταν ο μπασίστας ξεχωρίζει, μάλλον δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.

Αλλά τα χω ξαναπεί νομίζω ...

+100000

Κι ο Donald Dunn απο τους αγαπημενους εννοείται....

• Απαντήσεις 239
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Είτε επί εποχής Van Nuys (όχι την μετέπειτα Texas περίοδο), είτε η σημερινή γκάμα, έχει πάρα πολύ ωραία μπάσα.

Ειδικά  το model T

Από την άλλη, όλως περιέργως, το project δεν μου λέει πολλά......  8)

Μόνο που είναι  φρεναρισμένος ο Bonamassa  φτάνει  ;D ;D

rust never sleeps

Δημοσιευμένο

Αντε να βαλω και μερικους απο τους αγαπημενους μου ροκ-ποπ μπασιστες

Adam Clayton (ο αγαπημενος μου),Paul Mc Cartney (O ποπ/ροκ μπασιστας ΙΜΗΟ),Sting (εξωφρενικος μπασιστας),Gary “Mani” Mounfield (τρομερος τοσο στους Stone Roses οσο και στους Primal Scream),Paul Simenon (ειδικα στους τελευταιους 3 δισκους που....εχει μαθει να...παιζει.... ;D),Bruce Foxton (η απολυτη πενα και η ατμομηχανη των Jam)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Αντε να βαλω και μερικους απο τους αγαπημενους μου ροκ-ποπ μπασιστες

Adam Clayton (ο αγαπημενος μου),Paul Mc Cartney (O ποπ/ροκ μπασιστας ΙΜΗΟ),Sting (εξωφρενικος μπασιστας),Gary “Mani” Mounfield (τρομερος τοσο στους Stone Roses οσο και στους Primal Scream),Paul Simenon (ειδικα στους τελευταιους 3 δισκους που....εχει μαθει να...παιζει.... ;D),Bruce Foxton (η απολυτη πενα και η ατμομηχανη των Jam)

Λίγο πολύ να συμφωνήσω σε όλους βρε συ SF αλλά Simonon ;;

Επειδή βρήκε τα τάστα που είναι;

Ασχετο πόσο μ΄αρέσει.

Λόγω Clash & πόζας.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημοσιευμένο
Ασχετο πόσο μ΄αρέσει.

Λόγω Clash & πόζας.

ε,και εμενα για αυτο μου αρεσει...ποιος χεστηκε για το τι παιζει οταν το παλικαρι ηταν ετσι...?

images?q=tbn:ANd9GcS8i_RBa7-FuxMo1xs_ykjFeBnynxGwq7goPB5OHNrJTB6a4vwM

OTfHBSsqEpcwn1xrKkF3Wtxwo1_500.jpg

ετσι κι αλλοιως ο ιδιος ο Strummer εχει παραδεχτει οτι τον....προσελαβαν μονο λογω των...looks του!!! ;D (και καλα εκαναν και εγω θα προσελαμβανα τετοιο θεο ακομα και αν δεν επαιζε νοτα,μονο και μονο το γυναικειο ακροατηριο που θα εξασφαλιζα θα αξιζε τον κοπο.... ;D)

παντως εξω απο την πλακα επειδη τον ειχα δει ζωντανα σε 3 συναυλιες των Clash το ατομο θεριζε και σαν μπασιστας (το "ειχε" που λενε) δεν επαιζε τιποτα παππαδες αλλα απο ηχο και ρυθμο εσκιζε...και ηταν...τοσο....μα τοσο....cool...... ;D

in fact ακομα ειναι..

(οχι πως ο Damon Albarn  εχει κανει...κακακια πανω του που παιζει με το ειδωλο του... ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...