bassbill Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Η ευφυία του, κατά την άποψή μου, είναι ότι σε τόσες απλές μελωδίες εμποτίζει δικούς του φαινομενικά απλούς μελωδικούς δρόμους που δεν ξεφεύγουν αλλά αναδεικνύουν το κομμάτι. Στέκονται και ως αυτόνομες μελωδίες. Και είναι το στυλ του μπάσου που μου αρέσει. Όπως και του Donald Dunn ή του Palladino αλλά και του υποτιμημένου Leon Wilkeson (νταξ, κολλήματα είναι αυτά) σε μικρότερο βαθμό. Συνήθως, στα δικά μου βιβλία, όταν ο μπασίστας ξεχωρίζει, μάλλον δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Αλλά τα χω ξαναπεί νομίζω ... +100000 Κι ο Donald Dunn απο τους αγαπημενους εννοείται....
lgbesios Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Είτε επί εποχής Van Nuys (όχι την μετέπειτα Texas περίοδο), είτε η σημερινή γκάμα, έχει πάρα πολύ ωραία μπάσα. Ειδικά το model T Από την άλλη, όλως περιέργως, το project δεν μου λέει πολλά...... 8) Μόνο που είναι φρεναρισμένος ο Bonamassa φτάνει ;D ;D rust never sleeps
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Αντε να βαλω και μερικους απο τους αγαπημενους μου ροκ-ποπ μπασιστες Adam Clayton (ο αγαπημενος μου),Paul Mc Cartney (O ποπ/ροκ μπασιστας ΙΜΗΟ),Sting (εξωφρενικος μπασιστας),Gary “Mani” Mounfield (τρομερος τοσο στους Stone Roses οσο και στους Primal Scream),Paul Simenon (ειδικα στους τελευταιους 3 δισκους που....εχει μαθει να...παιζει.... ;D),Bruce Foxton (η απολυτη πενα και η ατμομηχανη των Jam) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Mr.Strokes Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Ελάτε μάγκες.... Jaco Pastorius... Master of Groove!
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Αντε να βαλω και μερικους απο τους αγαπημενους μου ροκ-ποπ μπασιστες Adam Clayton (ο αγαπημενος μου),Paul Mc Cartney (O ποπ/ροκ μπασιστας ΙΜΗΟ),Sting (εξωφρενικος μπασιστας),Gary “Mani” Mounfield (τρομερος τοσο στους Stone Roses οσο και στους Primal Scream),Paul Simenon (ειδικα στους τελευταιους 3 δισκους που....εχει μαθει να...παιζει.... ;D),Bruce Foxton (η απολυτη πενα και η ατμομηχανη των Jam) Λίγο πολύ να συμφωνήσω σε όλους βρε συ SF αλλά Simonon ;; Επειδή βρήκε τα τάστα που είναι; Ασχετο πόσο μ΄αρέσει. Λόγω Clash & πόζας. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Ασχετο πόσο μ΄αρέσει. Λόγω Clash & πόζας. ε,και εμενα για αυτο μου αρεσει...ποιος χεστηκε για το τι παιζει οταν το παλικαρι ηταν ετσι...? ετσι κι αλλοιως ο ιδιος ο Strummer εχει παραδεχτει οτι τον....προσελαβαν μονο λογω των...looks του!!! ;D (και καλα εκαναν και εγω θα προσελαμβανα τετοιο θεο ακομα και αν δεν επαιζε νοτα,μονο και μονο το γυναικειο ακροατηριο που θα εξασφαλιζα θα αξιζε τον κοπο.... ;D) παντως εξω απο την πλακα επειδη τον ειχα δει ζωντανα σε 3 συναυλιες των Clash το ατομο θεριζε και σαν μπασιστας (το "ειχε" που λενε) δεν επαιζε τιποτα παππαδες αλλα απο ηχο και ρυθμο εσκιζε...και ηταν...τοσο....μα τοσο....cool...... ;D in fact ακομα ειναι.. (οχι πως ο Damon Albarn εχει κανει...κακακια πανω του που παιζει με το ειδωλο του... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
zik Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Bireli Lagrene fretless bass, jaco would be proud ;D :o ::) :P 8) :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P http://www.youtube.com/watch?v=o3tijcG bluesουξης
mikekat92 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 ψιφιζω Pino Palladino και Flea
lgbesios Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Ανα και αυτός ή μάλλον ...ο ιδιοκτήτης του μπάσου ... ;D Α να δούμε θα το βρει κανένας ;) rust never sleeps
lgbesios Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Άντε αυτός ο νεαρός(τότε) είναι 8) rust never sleeps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση