tomandgeronimo Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Ξέρετε ρε παιδιά αν υπάρχει τέτοιο εφέ..Εννοώ δηλαδή να στέλνει τα vocals μία στο L και μία στο R ακουστικό...Αν δεν έγινα σαφής, πείτε μου να σας το εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ....Ευχαριστώ
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Ξέρετε ρε παιδιά αν υπάρχει τέτοιο εφέ..Εννοώ δηλαδή να στέλνει τα vocals μία στο L και μία στο R ακουστικό...Αν δεν έγινα σαφής, πείτε μου να σας το εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ....Ευχαριστώ αν εννοεις αυτο που εγραψες, αυτο το εφε ετσι οπως το λες ειναι το PAN..ειναι εφε στην μιξη μεσα απο την κονσολα. Δεν ειναι ομως στροβιλισμος. Υπαρχει και αυτο το εφε ομως. www.sonicspace.gr
mariossen Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Το panning που σου είπε ο φίλος το κάνει αυτο!Μήπως όμως εννοείς το ping pong delay?
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 νομιζα οτι καλυτερα ειναι να μας παραθεσει ενα δειγμα του εφε που ακουσε απο καποιο τραγουδι. www.sonicspace.gr
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 αν εννοεις αυτο που εγραψες, αυτο το εφε ετσι οπως το λες ειναι το PAN..ειναι εφε στην μιξη μεσα απο την κονσολα. Δεν ειναι ομως στροβιλισμος. Υπαρχει και αυτο το εφε ομως. Δεν εννοώ το pan...Εννοώ όπως ακούγεται ο ήχος να μην είναι στο κέντρο(0 pan), αλλά ούτε στο L ούτε στο R..Θέλω να πηγαίνει σαν ''κύμα'' από το αριστερό ακουστικό στο δεξί και αντίστροφα....Πως λέγεται αυτό το εφέ?
nickpulse Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Παίρνουμε τον τραγουδιστή και τον περιστρέφουμε με σταθερή ταχύτητα γύρω απο τον άξονά του όπως γυρνάει ο γύρος στο σουβλατζίδικο!! Ετσι παίρνουμε το γνωστό rotation effect! Συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ :D Συμπάθα με 8)
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Παίρνουμε τον τραγουδιστή και τον περιστρέφουμε με σταθερή ταχύτητα γύρω απο τον άξονά του όπως γυρνάει ο γύρος στο σουβλατζίδικο!! Ετσι παίρνουμε το γνωστό rotation effect! Συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ :D Συμπάθα με 8) ;D ;D ;D ;D ;D
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Παίρνουμε τον τραγουδιστή και τον περιστρέφουμε με σταθερή ταχύτητα γύρω απο τον άξονά του όπως γυρνάει ο γύρος στο σουβλατζίδικο!! Ετσι παίρνουμε το γνωστό rotation effect! Συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ :D Συμπάθα με 8) αυτο γινεται και σε πιανο με ουρά πλεον. Μεσα απο σουβλα..και δεν κανω πλακα. www.sonicspace.gr
marathon Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δεν εννοώ το pan...Εννοώ όπως ακούγεται ο ήχος να μην είναι στο κέντρο(0 pan), αλλά ούτε στο L ούτε στο R..Θέλω να πηγαίνει σαν ''κύμα'' από το αριστερό ακουστικό στο δεξί και αντίστροφα....Πως λέγεται αυτό το εφέ? Πρώτα από όλα το θέλεις real time ή μετά στην επεξεργασία? Για φωνή δεν ξέρω, αλλά για κιθάρα έχει κανα 2 το Guitar Rig που το κάνουν, θα ρίξω μία ματιά και θα σου πώ. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
mariossen Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 To κύμα που λες με κάνει να σκέφτομαι Flanger σε συνδιασμό με panning(με automation) ή ping pong delay! Αλλιώς πάρε 2 μικρόφωνα και κούνησε τα μπροστά του κατα τη διαρκεια του recording ::) Μήπως εννοείς το rotary effect?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση