cyclon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Τι γνωμη εχετε για το τελευταιο επεισοδιο του lost? Ακουω σχολια!!! :)
dr.peters Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 εχω την γνωμη πως δεν χρειαζεται να κανουμε κανα σποιλερ, μιας και ενα καρο κοσμος δεν το εχει δει ακομα!(μαζι και εγω! :P) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
cyclon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Τωρα που αλλαξα τον τιτλο μπορουμε να μιλαμε ελευθερα! Εγω δεν ξερω μετριο μπορω να πω πως ηταν, αν και περιμενα ενα φιναλε που θα εμενα με το στομα ανοιχτο! Πολλα ερωτηματα εμειναν αναπαντητα...η μαλλον μας αφησαν να αυτοσχεδιασουμε...
funky_bassman Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 2 χρόνια για αυτό το τέλος? Και μετά τι? ΡΙΑΛΙΤΙ??? μας βλέπω να πεθαίνουμε στην ανία... Έτσι θα καταντήσουμε: LA ROJΑ ARMADA
Free Spirit Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 μην βιαζεσαι ;D κατσε να το δουμε πρωτα κ μετα σου λεμε!! ;)
happydreamer Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Γενικά δεν άκουσα και τα καλύτερα σχόλια για το φινάλε.Εγώ το είδα και μου άρεσε.Από κάποιους άκουσα ότι ήταν πολύ απλοϊκό για lost.Ναι,η αλήθεια είναι ότι ήταν.Αλλά κατά τη γνώμη μου απαντήθηκε ότι έπρεπε να απαντηθεί και δόθηκε τέλος στα πάντα.Απλά επειδή όλοι περίμεναν παπάδες στο τέλος,λογικό είναι που απογοητεύθηκαν.
gdevelek Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 από τα (όχι πολλά) επεισόδια που είδα, κατάλαβα πως οι σεναριογράφοι φρόντιζαν με κάθε κόστος να κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού με συνεχείς (και πάρα πάρα πολλές) ανατροπές και αιφνιδιασμούς, και έτσι σταμάτησα και να το βλέπω ε, μετά από τόσα κουλά, δεν μαζευόταν το πράμα στο τέλος... αναμενόμενο...
elavd Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ. Αν ήξερα προκαταβολικά την κατάληξη του Lost, θα είχα γλιτώσει 5 χρόνια συνεχούς παρακολούθησης... Αυτό που πιστεύω ότι απογοήτευσε τους περισσότερους, είναι το γεγονός ότι οι παραγωγοί/σεναριογράφοι του Lost, είχαν δημιουργήσει στο κοινό πολύ υψηλές προσδοκίες, λέγοντας ότι τελικά όλα θα εξηγηθούν με επιστημονικό τρόπο κλπ... Τρίχες κατσαρές... Σκέτη απογοήτευση... >:( www.facebook.com/YourPaintedSmile
gdevelek Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Αυτό που πιστεύω ότι απογοήτευσε τους περισσότερους, είναι το γεγονός ότι οι παραγωγοί/σεναριογράφοι του Lost, είχαν δημιουργήσει στο κοινό πολύ υψηλές προσδοκίες, λέγοντας ότι τελικά όλα θα εξηγηθούν με επιστημονικό τρόπο κλπ... μηπως το κοινό είχε απλά κάνει αυτή την παραδοχή; οι παραγωγοί νούμερα θέλουν...
blue Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ. Αν ήξερα προκαταβολικά την κατάληξη του Lost, θα είχα γλιτώσει 5 χρόνια συνεχούς παρακολούθησης... Αυτό που πιστεύω ότι απογοήτευσε τους περισσότερους, είναι το γεγονός ότι οι παραγωγοί/σεναριογράφοι του Lost, είχαν δημιουργήσει στο κοινό πολύ υψηλές προσδοκίες, λέγοντας ότι τελικά όλα θα εξηγηθούν με επιστημονικό τρόπο κλπ... Τρίχες κατσαρές... Σκέτη απογοήτευση... >:( +1 η αιτιολόγηση όλων των ουσιαστικών ερωτημάτων ήταν του τύπου "θέλω να μείνω λίγο μόνη μου να σκεφτώ" ;D ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση